Dan efter...

Hu så trevligt det var i går, det var en succé! Det var länge sen jag skrattat så mycket och haft det så trevligt. (fast vi tittade på melodifestivalen)

Tack för tips om mat och framförallt det goda vinet, Malin! Det ska vi köpa igen!

Vi kom i säng efter tolv, men brydde sig Robban om det? Nejdå, han vaknade 05.30 som vanligt och skulle absolut skutta runt, gosa och busa i sängen till 8-tiden då jag tröttnade.

Magen är lite sisådär, men det är nog från allt det goda intaget från i går. Och vid mens blir jag alltid halvkass i magen.

****
I dag ska jag träna på att köra till djursjukhuset, för det blir nämligen jag som måste köra dit Greta då maken ska på kurs. Och så långt och krånligt har jag inte kört själv.

Sen ska vi till ett närliggande större köpcentrum, bästa kompisen fyller jämt så vi tänkte köpa nåt till honom. Han vägrar fylla år men jag tror han blir glad om han får en liten present.

****
I går sa jag till maken på skarpen att jag inte vill ha kvar storbilen, det är bättre om han kollla efter en bil han kan köra och som han tycker är lämplig så får jag min lillbil tillbaka.

Vi får se hur det blir..

****
Jag mailade även kliniken och sa att jag fick mens. Vi får se vad planeringen blir..

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering