Byte av..

Dagarna går så himla fort, jag hinner inte med. Jag tänker att jag ska göra en massa saker och helt plötsligt är det nästa dag.

I går kom i alla fall den nya städerskan, hon är ett enmansföretag i kommunen. Hon har både hästar, hundar och katter och Stiina gillade henne direkt. Hon är dessutom 900 kr billigare.

Så vi slog till och skrev kontrakt med henne, hon börjar i mars och jag mailade det andra företaget och sa upp dem. Väldigt skönt för jag har inte varit nöjd på länge.

****
Försöker planera inför kalaset och de som ska bo här. Jag har inte lyckats hitta nåt bra välkomstdrink ännu. Tänkte mousserande vin som några av er tipsade om. Man måste liksom hålla på beställa och då faller det direkt.

Har i alla fall köpt rött vin och vitt vin och ansökt om semester på fredagen. That´s it.

****
Nu har kattbäddskrisen tagit ett steg bakåt igen, Robban har tagit Stiinas bädd i beslag och nu är hon orolig. Den är dessutom väldigt hårig och allt fastnar på honom.

Nu provade jag att tvätta bäddarna. Men icke.

Så nu är alla olyckliga.

****
I dag är det hästar! Då ska jag passa på och fråga hur det går med att jag ska rida två dar i veckan. Vars kan jag få plats..

Sen ska en arbetskamrat komma och titta på när vi rider, hon vill oxå börja.

****
Kämpar på med vikten..Promerar, planerar mat..Har nu provat havremjölk - ytterst otäckt. Vem kommer på sånt elände?




Kommentarer

  1. Jag gjorde det stora misstaget att köpa en med vanilj-smak, det var RIKTIGT äckligt. Den neutrala funkar ju... Liiiiiiite iallafall.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Usch:( Jag har provat soya oxå..Inte heller bra..

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering