-2,5 kg :-) och mens!

Nu fick jag mens, så nu har jag börjat med ett p-piller som heter yasmine. Välkommen alla otäcka biverkningar!

Jag blir alltid knäpp av alla piller och sprutor där så det är verkligen inget jag ser fram emot. Å andra sidan så är det faktiskt första steget mot ett nytt försök, och nu börjar jag känna mig ganska redo.

Sen är det faktiskt sant det rubriken säger, jag har gått ner i vikt, det går långsamt men neråt går det! Jag tror alla sömnstörningar, depressioner, viktuppgångar och annat har med alla försök att göra. Sen verkar det ta ca 2 månader att komma i balans igen.

Jag känner mig mycket mer tillfreds och glad och tycker livet är rätt okey ändå.

****
I dag ska helt oväntat en jobbarkompis följa med hem, hon är kattvakt åt bästa kompisen och nu ska hon hälsa på våra katter och oss för ev kattvakt senare.

Känns nästan som när man var barn och tog kompisar med hem..Nej, just det. Det gjorde jag aldrig. Men i alla fall, ni förstår poängen?

Hon är 15 år yngre men väldigt go och lite tystlåten. Jag tänkte bjuda på kycklingcurry, ett superrecept som är gott och enkelt.

****
I går hade vi hoppning, jag hade min absoluta favorithäst och det gick superbra! Jag galopperade över hindren så tårarna rann av fartvinden. Det var så roligt och häftigt. Jag försökte sträcka på mig, stå i hoppsits (vilket gick sådär) och se vägen.

I dag känner jag mig faktiskt lite sliten i kroppen efter 2 dagars ridning. Dessutom har jag fått musarm/musaxel. Inte skönt :(



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering