Rapport från...

Jag gick hem vid lunch i går, på vägen hem tankade jag bilen. Men en kärring trängde sig före i kön så jag både tutade och hytte med näven.

Hon bad om ursäkt vid pumpen och sa att hon inte såg mig. Jag fräste: -Hur fan kan du missa mig, jag har en skitstor bil och är jätteförkyld. 

Sen däckade jag i soffan i alla fall.. Katterna blev överlyckliga och la sig tillrätta i knät på en gång.

Ni ska bara veta vilka intressanta program det går på tv på dagarna! Jag tittade både på stränga föräldrar och supernanny, så nu kan jag både pottträning och tonåringar.

Är fortfarande galet förkyld, hostan har kommit nu och i går hade jag lite feber. Ändå är jag liiiite klarare i hjärnan. Eller nja. 

Det är otroligt konstigt att inte ha smak- eller luktsinne, jag kan bara känna varm eller kallt och konsistensen på maten. Lite otäckt faktiskt.

Dessutom har jag fortfarande tics i ögat. Jag ska fasiken anmäla min frisör till nån nämnd. Hade jag vetat att det skulle göra ont och att jag skulle ha tics i ögat i 3 veckor efteråt så hade jag inte fått ögonbrynen plockade. 

Skönt att vara hemma, jag är en riktig hemmaråtta och tycker det är superskönt att mysa hemma. Även om jag är sjuk.

Dessutom har jag beställt matvaror från mathem, så de ska komma mellan 12-16. Jag tycker de är fantastiska. Väldigt skönt att slippa åka och handla och greja.

****
I går gick jag ur mitt gamla fack, det känns ju lite konstigt att vara med i Lärarnas där jag jobbar nu. Det brukar alltid bli strul när man byter fack, dessutom har jag hemförsäkringen kollektivt genom lärarnas. Så nu tänkte jag ringa försäkringsbolaget och ändra oxå. 

osså ska jag ringa och avboka ridningen i kväll. Tråkigt. Skittrist faktiskt.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering