Sjuk?

Någonting är i alla fall inte som det ska, både i går och i dag har jag varit jättehängig, trött och känner mig konstig i huvudet. (sådär man blir när det är björkpollen ute) Svårt att säga vad som är på gång men någon form av förkylning förmodligen. Saken bli inte bättre av att jag sover uruselt på nätterna, jag vaknar och somnar om vartannat och sover väldigt lätt och flyktigt.

Eftersom jag inte är dödsjuk ännu tänkte jag åka och rida i alla fall, det är ju bara en timme och jag behöver verkligen motionen.

Sen ska vi åka och storhandla för en gång skull, jag har beställt från mathem nästan varje vecka, men i bland behöver man åka och handla som vanligt oxå.

Jag tvättade vår badrumsmatta i förrgår, vilket misstag. Ytan på undersidan släppte och det var vita flagnor hela tvättmaskinen badrummet och badrumsmattan kommer aldrig mer bli sig lik. Tråkigt att inte mattan håller en tvätt ens. Skitmatta.

Stiina blev sur för hon ligger alltid och sover på den, så nu la jag en handduk där i stället, men vad är en sån mot en mysig matta? Hur tänkte matte egentligen?


Robbans nya grej däremot är att sitta på hatthyllan, eftersom han inte tar sig upp eller ner själv så sitter han och tjoar tills matte kommer och hjälper..(ja, ner oxå)




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering