Ruvardag 7

Herreminje vilken natt, den måste gå till historien. Jag somnade efter 22 och vaknade med ett ryck efter 01.00 mitt i en mardröm.

Jag drömde att jag bodde på ett hotellrum och vaknade att någon kvinna från Kongo bröt sig in (genom balkongdörren), jag lyckades skrämma bort henne men hon kom tillbaka med sin pojkvän. Och jag visste inte alls hur jag skulle få i väg dem, jag var jätterädd och försökte kasta saker på dem.

Märklig dröm. Undrar vad den står för?

Efter det kunde jag inte somna om- alls. Jag låg bara och snurrade tills det var dags att gå upp vid 06.00, kanske  har jag nog somnat till emellanåt men det känns verkligen inte så. Dessutom ringde makens klocka 03.30 eftersom han skulle upp och jobba.

Jag känner mig helt slut och väldigt trött, hur ska jag orka idag?

Dessutom kom jag nyss på att jag glömde ta min fragminspruta, ingen stor skada skedd eftersom jag ska börja ta dem varannan dag från i morgon.
Jag kan inte ta en nu heller eftersom jag får biverkningen knallrött ansikte av den. Och nån måtta får det var hur jag ser ut på jobbet. Så den får vänta tills i kväll.

****
Jag har till 80% bestämt mig för att inte rida i kväll, det är bara dag 7 så det känns lite svajigt fortfarande. Dessutom har jag fortfarande ont i ryggen som inte vill gå över och jag känner mig väldigt tung och svullen av alla mediciner, jag har nog lagt på mig 5 kg i alla fall...

Men jag åker dit till de börjar rida och tittar och fikar med mina kompisar.

Jag jobbar ju i stallet i morgon, så det blir en del stall i veckan ändå.

****
Jag var på apoteket i går och tänkte köpa graviditetstest där det står veckor på, de ska ju vara extra bra och känsliga. Men det fanns inga alls. Var köper man såna?

Mitt apotek hade bara sina egna tråkiga märken. Trist. Så jag köpte ingen alls.

Kommentarer

  1. Jag vet inte vilken kedja du var på men det vanliga Apoteket har sådana. Cura Apotek på Ica säljer också sådana.

    Jag har för mig att Apotek Hjärtat också säljer det. I alla fall där jag bor.

    SvaraRadera
  2. Hej, de flesta apotek säljer dem (clearblue digital med veckoindikator). Lycka till :)!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering