Svar från kliniken o gyn

Det gick ju både bra och dåligt. Slemhinnan var perfekt på 10 mm. Nästan för perfekt för den ska ju hålla ända tills jag åker oxå. Jag fick mer progynon utskriver och traska därifrån lättad och glad.

Så mailade jag kliniken som svarade att maken måste ta en massa blodprover. Meh? Nu har de ändrat reglerna och vi måste ta var 6:e månad. Kunde hon inte sagt det tidigare så jag kunde fått dem när jag ändå var på gyn? Så efter lite klurande kommer jag fram till att han inte hinner ta prover innan det är dags att åka, vi hinner inte få provsvaren dvs. 

Så då måste han flyga dan innan till kliniken och ta prover, sova på hotell 1 natt och lämna prov sen åka hem. Detsamma gäller nog mig. Så blev allt plötsligt mkt dyrare med 2 hotellnätter extra samt blodprover. Vi får svar nästa vecka om vilka exakta datum vi ska åka.


Vafaaan. Vi har ju inte räknat med de extra pengarna. Hoppas vi har dem nu. Vad gör man annars?

****
På jobbet är det rörigt. Jobbiga ärenden. Som tur är så är det stallet ikväll så jag får avlasta mina tankar lite.

Förövrigt så ska första snön komma i dag, just nu spöregnar det. Tar nog bilen till jobbet faktiskt.

****
Jag fick en vetekudde av bästa kompisen i går, till min onda axel. Väldigt skön. Men det tyckte Robban oxå som blev helt besatt av den varma kudden.



Plötsligt hade jag både en varm kudde och en varm katt på axeln

Tillslut somnar han uttröttad med huvudet mot vetekudden

Kommentarer

  1. Perfekt slemhinna ju!!!!!! Det blir bra det där.
    Men vad oerhört klantigt av kliniken, nästan så att ni borde få rabatt på försöket när de är orsaken till det. Jag hoppas verkligen att det ska funka nu så att alla pengar var värda det, för det tycker man ju om det bara kan funka.
    Håller hoppet för att allt ska bli bra!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Kan bara hålla med Jeane - vad dumt av kliniken!!!! Men perfekt slemhinna ju :) Fina fina robban kkart han gillar vetekudden - ett tips är att köpa hela vetekorn i hälsokostbutik o fylla i gamla strumpor (slå bara en knut på strimpan sen) och vips då har du en liten kudde att läggs på hans liggplats :-) kanske kan spetsa m lite kattmynta?
    Kramar
    Nenne

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering