Progynon, dag 1

Minsann, då har första tabletten slunkit ner, otroligt. Jag nästan ryckte till när Jeane skrev att det var två veckor kvar.  Hur kan tiden gå så fort? Tack för era tummar, de behövs verkligen!

Gäller att komma i håg alla tabletterna varje dag, snart ska jag börja med resten oxå.

Nu är det ju lite oroligt flygfronten så jag tror inte jag vågar boka SAS, det skulle vara katastrof om de blev inställda och maken inte kom iväg och sen jag. Vi flyger ju bara över dan med 5 dagars mellanrum.

Kommer ni håg förra året då det var Islandsmoln? Då kunde vi heller inte flyga så det blev båten istället. Fast det gör jag helst inte om, dem båtarna var.....lite skraltiga.

Med vikten har det inte gått nåt vidare. Jag försöker sköta mig men jag skulle verkligen behöva lite hjälp. Gärna nån som kom och gjorde menyn och lagade den. En sån skulle jag behöva :-) Jag funderade på viktväktarna men de har inga möten här, då får jag åka några mil bort. Internet funkade inge vidare.

Men dietisten har jag verkligen tagit till mig, så när lite tid finns ska jag leta upp en och ringa.

Som tur är så är det mycket ridning framöver och jag tänkte även boka in i jul. Promenader har det oxå blivit. Det är snarare maten som är ett problem. Och karaktären. Och hungern.

Hoppas ni får en bra måndag!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering