Vaaa faaan

Är det nån som är en duktig LCHF? Jag kommer fan inte gå ner ett gram, så här mkt har jag inte vägt på evigheter. Åh, jag får sån ångest :( Jävla skitvikt.

Men jag är mätt i alla fall, det måste jag ge den. Och så är jag jätteduktig, inge fusk här inte.

I dag ser maten ut som följer:

Frukost: Äggröra - 3 ägg, grädde, 2 baconskivor. Grön drink (helt okey)
Mellis: Mozarella (från i går, åt inget på em)
Lunch: Hamburgare, ost och sallad
Middag: Nån soppa. Koh sun..Äsch..Minns inte

Dessutom ska jag i väg och rida i em! Toppenbra! Ska bli intressant och se om kroppen orkar!

****

Jag hade ett otroligt bra klientmöte i går, jag nådde verkligen fram till honom. Vi pratade mycket mål, framtid och eget ansvar. När han gick sa han:
 -Tänk om jag träffat dig för ett år sen, då hade jag inte kastat bort mitt liv ett helt år. 

Sen kan jag säga att det är många på hal is och framförallt otroligt många bebisar som adopteras bort från födseln. Var tar dem vägen? Vi är ju många barnlösa som skulle vilja adoptera i Sverige men vad jag förstått så är det nästintill omöjligt.

Kära nån vilka tragiska liv jag möter. Man får verkligen arbeta med sig själv. Samtidigt kan jag bli arg och tycka att jag överlevde min barndom och mångas är inte en tillstymmelse till så hemsk som min. Man väljer sitt eget liv, hur man vill att det ska vara. Till mestadels i alla fall. Men många är så hjälplösa och vill tas om hand. De vet helt enkelt inte hur man gör, de tror inte de kan påverka sitt liv.

Sen har vi en del som skulle kunna platsa i ung- och bortskämdprogrammet som går på SVT 1 eller lyxfällan. Som inte vill betala hyran för att de måste ha snygga kläder.

Man vet i alla fall inte hur dagen kommer bli när man kommer till jobbet.

****

I dag är det äntligen fredag. Oavsett. Bara en sån sak.

Kram på er


Kommentarer

  1. De kan gå med LCHF men de gäller nog verkligen att man är bestämt och inte fuskar.. Inte me än en dag i veckan. All frukt är ju i princip förbjuden då de är så mycket socker i. Finnkrisp skall man kunna ta nåt-- Finns ju en massa bra bloggar du kan kolla. De viktiga är ju att du får bort kolhydrtaerna och får i dig mycket fett.

    Jag fick ett tips när jag körde med LCHF av en rutinerad LCHF tjej och det va att om man skall ha en fusk dag, så skall man ha de hela dagen ända från morgonen. För man kan inte köra lchf med en massa fett hela dagen för att på kvällen tex fuska med chips eller nåt sånt, för då går du upp i vikt.

    Lägger en länk här på en lchf blogg som lägger ut mycekt recept. Kolla in den vet ja =) och lycka till!

    http://56kilo.alltforforaldrar.se/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ska genast kika på bloggen!

      Jag har inte fuskat alls faktiskt. Jag är duktig när jag har menyer att hålla!

      Radera
  2. Hej! Jag har inte kommenterat innan, men läser nästan varje dag. Spontant skulle jag säga att du kanske äter för mycket. Det är ett vanligt nybörjarfel med LCHF har jag förstått. Många fortsätter att eftersträva den mättnadskänsla man får när magen är fylld, men med LCHF måste man äta mindre och man håller sig mätt länge på fettmängden. Med tiden ställer detta in sig (har jag upplevt iaf), men i början måste man kanske sluta äta innan man känner sig mätt på det sätt man är van vid. Min erfarenhet av LCHF är att man tidvis känner sig hungrig, men att man inte får de blodsockerfall eller känner den extrema hunger man kan känna med kolhydratkost.
    Menyerna i sig tycker jag ser jättebra ut, men överallt där mängder nämns tycker jag att det låter mycket. En deciliter smetana är för mig en hel måltid om man inte är så hungrig. Dagens frukost låter väldigt stor. En sådan frukost skulle jag möjligen äta om jag ska kroppsarbete en hel dag och bara äta något lättare till lunch. Jag äter aldrig mellanmål men dricker någon kopp kaffe med grädde i under dagen.
    Jag är ingen expert men har gått ner drygt 10 kilo med LCHF och min erfarenhet är att det tar ett tag att ställa in sig i början och jag tror inte det funkar lika bra för alla men det är en grymt bra diet när man får det att funka.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Då ska jag dra ner på mängden. Jag är oxå rädd att äta för lite för det är lika illa har jag hört.

      Kan inte du beskriva hur du äter en dag??
      Tack!

      Kram

      Radera
    2. Jag kör inte strikt LCHF längre utan jag gick ner med LCHF och sen har jag gått över till mer normal kost. Jag är dock fortfarande återhållsam med kolhydrater och jag äter aldrig pasta eller bröd, men jag äter frukt, alla tänkbara grönsaker och även potatis ibland.

      Jag har som sagt aldrig ätit mellanmål på LCHF men drack kaffe med grädde i, då en kopp till frukost, en förmiddag och en eftermiddag (nu har jag dragit ner till en innan lunch och en efter). Till frukost kan jag äta bacon och ägg på helgen men på vardagarna blir det bara ägg (äggröra med grädde eller bara kokt) samt kaffe med grädde. Jag äter 1-2 ägg. Lite trist med samma jämt men man vänjer sig.

      Jag är absolut ingen expert men mina tankar har varit att hålla igen på mängden även om det är en speciell diet. Jag tror inte jag varit i närheten av att äta för lite även om jag försöker håller nere mängden ärligt talat, men vem vet.

      Mitt bästa tips för att läsa på är http://www.kostdoktorn.se. Börja med sektionen viktnedgång.

      Radera
  3. Vilket omdöme att få om sig sådär en fredag! Jag tror jag aldrig hört något så positivt någon gång... Förstår du hur bra du måste vara på ditt arbete?!?

    Tyvärr kan jag inte hjälpa dig något med LCHF. Har mest hört att det kan vara ett bra sätt att gå ner i vikt på och sett vissa "fanatikers" luncher (typ en burk kesella, varje dag), men har tyvärr inte sett några som verkar mer "sansade och balanserade". Katrin Zytomierska (http://www.finest.se/katrin) har ju verkligen varit på det hela. Går det kanske att hitta något vettigt på hennes blogg? Jag vet inte.

    Ha en skön helg! Kramar!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering