Tar tillbaka

Okey, går var jag inte särskilt ledbruten. I alla fall inte om jag jämför med i dag, för just nu finns det ingenstans det inte gör ont. Ingenstans! Jag stapplar runt här hemma som en anka.

Hur ska jag ta mig upp på nån häst? Och vilken får jag nu när jag måste byta häst? Inte han från i söndags igen hoppas jag. Inte i dag när vi ska hoppa!?

I helgen måste jag köpa nån regnponcho, för så blöt som jag var efter cykelturen i går borde jag kvalificera mig till guiness rekordbok.

****
I dag är det möten heeeeeela dagen. Men åh. Hur ska jag hinna jobba? Jag har massor att göra, nu håller jag på att rodds med 7 klienter samtidigt. Hur löser man det när man har alla 50?

****
En annan orostanke är Robban, jag tycker han är mkt tröttare, han vill mest mysa och inte alls leka så mkt. Han fyller ju 4 nu och borde vara full av spring. Denna eviga oro.


Kommentarer

  1. Tänk på att katter faktiskt sover 16 timmar per dygn. Det kan ju också vara så att Robban mår bättre nu vilket gör att han kan slappna av som han bör göra. Observera att det inte är säkert att det är så, och det är bra att du håller koll. Olika raser är ju också olika i sitt sätt att vara.

    De har förstås alltid sina stunder av bus men också långa sovperioder uppdelat på dagen och natten.

    Jag som har värk är väldigt stressad av den och springer kring en massa.. Så han kanske stressat och varit orolig pga sin sjukdom också?
    HCM gör förstås att de blir trötta iom att det är en hjärtsjukdom.

    Försök att inte oroa dig allt för mycket men
    ta upp hans föränring med veterinären då du träffar dem.
    Se på honom hur han ser ut i ögonen, om han ändå verkar må bra då han har sina pigga stunder, även om de kanske är färre..

    Kramar till dig från Lena och missarna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering