Sömnlös

Sen i söndags kan jag inte sova. Jag har svårt att somna, sover väldigt flyktigt och vaknar tidigt. Oftast så sover jag inte alls, känns det som.

Otroligt jobbigt och nu börjar det slita på psyket oxå. Framförallt eftersom jag inte vet varför. Jag har ju sovit som en stock i månader nu.

Såna här gånger önskade jag att jag hade sömntabletter så jag kunde bryta det onda cirkeln, men i natt tänkte jag prova med valerina och se om det hjälper.

Jag känner mig inte stressad, mår inte dåligt äter inga konstiga mediciner. Så vad är felet?

****
Stallet kanske har löst sig, en tjej ska ta min varannan vecka vilket betyder att jag bara behöver jobba 1 gång i månaden. Däremot så har schemat ändrats på jobbet så jag jobbar kväll var tredje vecka i stället för var fjärde.

Så jag tror det blev plus minus noll.

****
I går maialde jag med en kollega som jag faktiskt inte känner alls. Men jag hade hört att hon äter lchf och var duktig på sånt, så jag bad om hjälp. Så hon skulle knåpa på tips och matsedel och så skulle vi ses idag.

****
Veterinären ringde och berättade att alla prover såg ok ut men vi ska fortsätta med hills I/D maten men de övervägde att Robban ev ska börja med kortison.

Han har varit väldigt trött och klängig ett tag nu, men jag vet att han lider mkt av kylan och vårt kalla hus och avsaknaden av sol.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering