På G, försök nr 13 (Hjälp!)

Mensen är nästan på G och kommer vilken sekund som helst. Vilket betyder att vi snart kör i gång med vårt 13 försök! Det här blir nog vårt sista oxå. Fäster det inte på så många försök så är det ju ingen idé att göra fler.

Men, det är ett stort men här. Pengar- vi har fan inte tillräckligt.  Jag kommer få en del från mitt jobb där jag slutat, lite komp och semesterdagar. Vi hinner nog få åtminstone en lön innan det är dags att börja betala. Några av er har varit generösa och donerat men vi pratar mucho pengar här.

Det kommer bli på håret. Frågan är om vi ska vänta en mens till eller om vi ska satsa. Vi kan ju kanske alltid låna pengar iof.

Åhh:(

****
Jag behöver dessutom gå ner några kilo så jag har så stora chanser som möjligt. Någon som vill hjälpa till? Skriva veckomenyer, komma med förslag?

Jag ska öka på den fysiska delen, träna 4 ggr/vecka. Men det är ju maten som uppenbarligen inte funkar. Så hjälp önskas.

GI? Viktväktarna? Nån blandning? Vanlig mat?

****
I dag är det i alla fall ridning, det ser jag fram emot. Hoppas det blir lika roligt som förra gången. Jag ska dessutom ringa och boka in de gånger jag har som igenridning. Det blir bra med tanke på att jag ska ner i vikt.

Nästa vecka är det ju teorivecka, vilket betyder att det inte blir nån ridning. Så då blir det kvällspromenader istället.

****
En kollega som sitter vid mitt lunchbord nästan varje dag föder upp skogskatter, jag har fått massor med bra tips om päls, klor, bra veterinärer och massa annat. Roligt!

 Nu ska jag pussa på Robban. Varje morgon  måste jag nämligen natta honom så han somnar innan jag går..

Man har sin plikter.


Kommentarer

  1. Kanske du skulle testa nån alternativ behandling innan för att maxa oddsen?Bara ett tips då zonterapin gjorde att ett embryo fastna på mig första gången nånsin men det är bara min tanke.Du ska gå till nån som specialiserad mot barnlöshet.Du har mina tummar som alltid kramarLina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, bra ide!

      Var hittar man en bra sån?

      Kram

      Radera
    2. Jag ska prova zonterapi inför vårt sista försök. Jag har fått ett nummer till en i Stockholm som ska vara jättebra! En kollega till mig lyckades efter besök hos honom och hon hade försökt länge. Mejlar numret om du är intresserad.

      Kram
      Charlotte (lite si and so)

      Radera
    3. Ja gärna! Toppentack!!

      Kram

      Radera
  2. En kompis till mig tror stenhårt på extra D-vitamin då embryot fastnade de gånger hon åt det. Det var hennes gyn som rekommenderade. Tror hon åt rätt hög dos, "Holistic" tror jag märket heter från hälsokosten.

    När det gäller mat så tror jag på GI, men jag tycker själv det är skitsvårt att utesluta kolhydrater.

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har oxå svårt att utesluta kollisar, frukosten är absolut värst.''

      D-vitamin ska jag prova. Bra tips! Tack


      kram

      Radera
  3. Till lunch brukar jag äta bara sallad och en proteinkälla. På Ica finns salladspåsar för 15 eller 20 kr. Sedan köper jag en burk sill eller räkor. 10 st köttbullar kan vara din proteinkälla.

    2 salladspåsar och en påse bladspenat brukar räcka för 5 dagar. En burk sill räcker 2 dagar. En burk räkor räcker 2 dagar. 8-10 st köttbullar räcker en dag.

    Ha en stegräknare på dig. Varje extra steg du tar är bra. Väntar jag på tunnelbanan brukar jag gå längs perrongen tills den kommer. Ta inga genvägar när du går utan gå på gångvägen. Minst 10 000 steg ska du ta varje dag.

    Har du tid så gå en promenad varje dag. Har du bara tid med 10 minuter är det bättre än inget. Försök med minst en halvtimmes promenad. Det är en kvart från hemmet och en kvart tillbaka.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har använt sånt föut, så jag ska leta fram den.

      men bara sallad till lunch? Gode gud, jag kommer svälta i hjäl. Jag är hungrig redan kl 10!!

      Jag cyklar 6 km varje dag, rider och jobbar i stallet 2 ggr/vecka, ska försöka klämma in promenader oxå.

      Tack för bra tips!

      Radera
  4. Jag äter knappt mjukt bröd längre. Bara knäckebröd utan smör och sedan pålägg. Ost eller korv. Mjölk och vatten dricker jag.

    Till middag äter jag vad jag vill.

    Blir du sugen på något där i mellan så ät ett äpple.

    Nu fuskar jag och äter godis, fika och chips ibland för man kan inte vara nyttig hela tiden. Är jag duktig de flesta dagarna i veckan så är det bra och jag är nöjd.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Himla svårt med frukosten tycker jag. Knäckebröd?? Ska prova i morgon bitti!

      Radera
  5. Jag har flera GI böcker. Personligen tror jag inte på att utesluta kolhydrater helt, men det kan kanske vara en bra kick-start.
    Antingen kan du få låna böckerna eller så kan jag hjälpa till med vecko-menyer. (Inte innan helgen, men ändå)

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, jag håller med. Jag har oxå en del GI. Lauritsson mestadels.

      gärna!

      kram

      Radera
  6. 13 är ju ditt turnummer!
    Kram Nenne

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering