Men inte än?!

I går hade jag en sån där dag att jag känner att jag vill byta jobb. När det händer saker jag inte har en aning om hur jag ska hantera, dessutom otrevliga saker. Dessutom undrar jag om jag har rätta virket, jag är alldeles för mesig. Om man jämför hur jag pratar i telefon med de andra så är det en väldig skillnad.

Jag tycker jag ofta famlar i mörkret och inte har en aning om hur jag ska göra, säga eller tänka. Möjligen är jag bättre än för en månad sen men ändå. De säger att det tar minst ett år att lära sig det här yrket men man måste ju ändå behärska det under tiden.

Första lediga jobb i min kommun inom mitt yrke så ska jag nog söka. För det här kommer jag aldrig överleva.


****
Förövrigt fick jag furminatorn och kammen i går som jag beställt på jobbarkompisens rekommendationer. Halva Greta försvann men det är hur mycket kvar som helst. Därtill är det svårt att komma åt överallt då hon bara går att borsta när hon äter (!).


****
Inte ett ord från kliniken, jag vill ju ha ett schema så jag vet vad som ska hända och framförallt när. Jag vill oxå börja planera med GI och lägga upp lite menyer.


****
Nu är det i alla fall fredag, måtte det bli en lugn och sansad dag. Jag ska ta bilen för jag tänkte åka och klippa mig sen. Likaså bra det för det är -3 grader ute!




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering