LCHF och flyga

Minsann, då var det dags att prova märklig diet igen. Denna har jag aldrig ätit eller prövat, det är ju en snällare variant av lchf och närmare gi.

I dag blir det:

Frukost: Grapefrukt och -spenatdrink (gode gud- hur ska jag överleva?) samt kokt ägg, lite majonäs, gurka (svälter redan)
Mellis: Skinkrulle
Lunch: Auberginegratäng
Mellis: keso och bär
Middag: Köttfärssås med hericots verts och pumpakärnor.

Nu har jag vägt mig så då får vi se om jag minskar nåt..

****
Jag har suttit och läst på SAS och Airbaltic om jag kan beställa flygbiljetter redan nu, för de är över 3000 kr billigare. Så tänkte jag man kan omboka när vi vet exakt datum. Det verkar som det ibland kostar pengar och i bland inte. Ni ser datumen när vi ska åka här på sidan...

Nån som vet och kan?

****
I går var det hoppning, det var SÅ roligt. Ska försöka få ut en liten film så ni ser hur vi hoppar. Det var en ganska avancerad runda (för mig) med massor av hinder och vi red i nästan 2 timmar. Mina stigbyglar var för långa så jag fick snurra den så de blev istället 2 hål kortare och jag fick nästan sitta som en jockey. Det tillsammans med hopsitsen gjorde otroligt ont i låren så i morgon kan jag nog inte gå.

Dessutom så hade jag mina nya ridbyxor och sömmen på helskodden gjorde brännsår och märken på låren. Sömmen har nog gnidit mot sadeln när jag satt så konstigt.

Så nu har jag sovit jättekonstigt och bara drömt hästar hela natten.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering