Kärlek och inbrott

Jag vaknade klockan 6 i morse och kunde absolut inte somna om fast jag var trött. Dessutom ligger en liten huvudvärk och smyger i bakgrunden. (kan det vara p-pillren måntro?)

Men vad gör väl det när det kommer in en liten fyrbent gosefis och kramas. Han ska ju alltid ligga under täcket och han pussas, trampar, gosar och stoppar sitt lilla ansikte i min hand. Sen somnar han och jag ligger bredvid honom med armen runt honom och han har min arm som huvudkudde. Sen myser vi så (nåja, han sover) till det är dags att gå upp 2-3 timmar senare.

Det är så mysigt så det inte går att beskriva, jag tror jag aldrig upplevt en sån kärlek med en katt nån gång.

De andra katterna ligger en liten stund och man får en liten gosattack om man har tur.

Nu har vi fått fram från vilken katteria Greta kommer, nästan hennes namn, födelsedag och lämnat uppdraget till nån stamboksförare. Överraskande nog så är Greta ett helt år yngre än vi trodde. Hon är född 2007! Hoppas vi snart får veta vem Greta är!

****
Vi har haft väldigt mycket inbrott här omkring vilket gör mig väldigt orolig för katterna. Sakerna struntar jag i men vad skulle hända med katterna om dörren är öppen? Skulle de springa ut i panik? Frysa i hjäl? Bli påkörda?
Åh, vad jag önskar jag kunde göra något för att försäkra mig om att inget skulle hända.  Det är oxå märkligt att man oroar sig för saker som ännu inte hänt. Men sån är ju jag. En orolig själ.

****
I dag ska jag i väg på hoppträning, både roligt och lite läskigt. Hoppning är inte riktigt min starka sida så därför tycker jag att det är viktigt att åka i väg på de här träningarna.

Eftersom det är teorivecka är det heller ingen ridning men jag såg att de lagt in igenridning fredag och söndag vilket passar mycket bättre än måndagar.

Men på fredag kommer bästa dalakompisen och på lördag kommer syster, däremellan ska jag hinna rida, ha städdag med föreningen och styrelsemöte. Vi får se hur allt går i hop.

I morgon börjar jag dessutom dieten med förhoppning at gå ner nåt kilo.

Robban har somnat med huvudet i min hand


Kommentarer

  1. Åh så spännande med Greta..
    Du ska veta att en uppfödare normalt har bra koll på alla sina kattungar. Skulle någon omplaceras så vill då jag veta var den hamnar.. Så får du reda på vad det är för stamnamn så får du nog veta mer från uppfödaren om du får tag på den. De flesta kattungar registreras (förutom hos Sverak) även i en frivillig databas på nätet "Pawpeds" redan då de säljs och kanske Greta redan finns där?
    Lycka till.

    När jag var på utställning förra helgen så såg jag förresten en kull med små miniRobban och tänkte på dig. De var hur söta som helst =) och du skulle då ha fått tokfnatt om du sett dem..

    Tur att de finns de här kissarna som man får så mycket kärlek av, även om man får en del av kärleken tidigt på morgonen då man helst vill sova =)..

    Kramis Lena och missarna i Kåge

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är svårt att veta vad som hänt, nånstans får jag känslan av att det var hos uppfödaren det gick åt skogen och det var denna som även köpt in Robban och Stiina. Det var ju illa eftersom djurpolisen och länsstyrelsen var och hämtade dem.

      Hemsidorna är stängda och det finns inte mkt när jag googlar.

      Jag ska kolla på pawpeds.

      Tänkte faktiskt jag skulle gå på nån utställning nån gång, det verkar roligt!

      Kram

      Radera
  2. Åh det lät ju inte bra. Men jag känner ju till en del uppfödare av andra raser också. Så om du vet namnet så kanske jag hittar nåt om inte du gör det..Man kan ju komma åt Gretas föräldrars uppfödare osv..

    Du får väl höra av dig privat så kan jag vara lite detektiv =)..

    Kramis Lena och missarna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag har FB dig så kan du roa dig lite..Han som har Gretas mamma har tagit reda på det vi vet hittills.

      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering