Att lämna

I går började jag nicka till redan vid 20.30 och fortsatte så en hel timme till då jag fick nog. Jag har aldrig varit så trött. Jag somnade före 22 och sov ända till 7, så många timmar i sträck har jag inte sovit på flera år.

Nu känner jag mig helt utvilad. Maken däremot är väldigt förkyld och hostar, nyser och snorar så han har inte sovit nåt vidare.

I dag är det städdag i villaföreningen, vilket betyder ett par timmar utomhus med sopning, krattning och klippning av träd och buskar. Vi brukar ha tur med vädret och ha soliga vackra dagar, men nu när jag tittar ut ser det inte alls lovande ut.

Sen blir det korvgrillning och hem till katterna. Tänk att det är söndag igen, det är helt sjukt hur fort dagarna går. Om 10 dagar är det dags för sprutan och sen är vi officiellt i gång.

****
Okey, igår trillade jag dir och åt 5 godisar på kvällen, attans så dåligt samvete jag har. Hoppas verkligen inte det ställer till för mycket. I går var jag oxå hungrig vilket betyder att jag ätit för lite fett. Så jag redigerar gårdagens matsedel.

Jag har oxå ångest över vikten, att äta lchf är nog inte min grej som har fettskräck och jag är så rädd att gå upp i vikt.

Dagen ser ut så här:

Frukost: oopsis med ost och skinka, turkisk yoghurt med lite grädde, 5 blåbär
Lunch: korv utan bröd (får se om jag måste komplettera sen när vi kommer hem)
Middag: Auberginegratäng


****
Jag är med i en hemlig facebookgrupp med mina gamla kollegor. Ridkompisen har ju nyss fått en bebis och bara pratas bebisar, amning och hur gott barn luktar. Alla dem vet att jag är barnlös men just nu känner jag att jag vill gå ur gruppen. Det är som en klubb för inbördes beundran.

Samtidigt vill jag ha kontakt med dem, se vad som händer i deras liv. Jag är oxå rädd att de blir sura eller tycker jag är konstig om jag gå ur. (typiskt mig)

Inte vet jag. Jag mår bara dåligt av att läsa där.


Kommentarer

  1. Råder dig att läsa boken om gi-metoden av Ola Lauritzon. Där förklarar han hur kroppen använder sig av o reagerar på fett, protein o kolhydrater! Efter att jag läst den är jag inte alls rädd för fett:) däremot väldigt eftertänksam innan jag stoppar i mig kolhydrater! Har gått ner 5 kg!
    Lycka till!!:)

    SvaraRadera
  2. Tänker att du kan pröva att inte gå in och läsa i gruppen på t ex en vecka. Och fundera sen på om du fortfarande vill gå ur. Vill du det då, så gör det bara. :) Så känner du kanske att det inte blir förhastat iaf. Förstår att det tär att läsa allt bebisprat.
    Kram!
    (och ursäkta råden)

    SvaraRadera
  3. kan du inte börja räkna kalorier då, då vet man ju att man går ner :) dvs om man äter mindre kalorier än man förbrukar :) kram

    SvaraRadera
  4. Gör inte sådant som du mår dåligt av. Du kan ju redigera så att du inte får uppdateringar från den gruppen, eller låt helt enkelt bli att läsa är.
    Ta hand om dig själv, och gör sådant du mår BRA av!
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering