Artikel i Mitti, ilska

Väldigt intressant artikel om äggdonation om proffsboxerskan i lokaltidningen mitti,  klicka på vilken stadsdel som helst så är det typ mittuppslaget. Jag blir så glad och lycklig när någon träder fram och berättar så öppet om äggdonation, det är verkligen ett steg på vägen för oss alla som håller på.

****
I går fick jag värsta rycket när jag kom hem så jag har möblerat om alla kattställningar vilket gjorde att alla katter tror att klätterställningarna är nya. Jag ställde den stora vid fönstret då jag tänker man kan ligga och kika ut och den vi brukar ha i köket åkte in i ett annat rum. Jag fick plocka bort gardinen på sidan, men det gör inte så mkt, sen blev det ett litet projekt att plocka bort ljudlådan (som står vid kattställningen) med 7000 sladdar senare.

Sen ringde det på dörren på kvällskvisten och det var en ridkompis, han hade varit och plockat massor av kantareller och visste att maken älskade sånt, så han kom med en hel påse. Hur gulligt var inte det? Sådär bara!

****
I dag har jag kvällstjänsten vilket innebär att jag ska i väg på mina första hembesök, lite läskigt men oxå lite intressant. Maken däremot ska iväg på bowling med jobbet och hade "glömt" att berätta det, då jag frågade hur han tänkt med katterna så hade han det inte alls.

Sånt blir jag verkligen arg på. Oansvarigt och så ska jag försöka få tag i nån som kan komma förbi katterna. Att vara ensamma 12 timmar tycker jag inte är okey och han vet mitt schema för kvällstjänstgöringen.

Dessutom kanske jag har lite pms vilket gör mig extra arg. Men ibland känns det som att man bor med ett barn som inte kan tänka alls.


Kommentarer

  1. Åh! De är så lättlurade!!! Det är så bra med katter!

    Å typiskt män! Blir man trött eller?!

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering