6 dagar kvar!

Men oj vad tiden går! Nu är det bara 6 dagar kvar till procrensprutan, jätteskönt att slippa p-pillren.

Sen är det inväntan på mens och VUL, och vips så är det en månad kvar. Jag tycker det är ganksa läskigt att tiden går så fort, jag hinner inte alls med.

****
Nu har jag fått lite proffshjälp på jobbet, och äter efter konstens alla regler. Tror ni jag går ner? Inte ett gram. Det enda som lchf ger mig är hjärtklappning och metallsmak i munnen.

Så trött jag blir. Ska jag jämt vara den evigt tjocka?

Och jo, jag har redan provat 1200 kalorier, GI, viktväktarna, dukan och hård träning. Tror ni jag är smalare för det?

****
Första snön kom i går, och ligger dessutom kvar. Det är -3 grader och det blir definitivt ingen cykeltur till jobbet. Maken har beställt cykeldäck med dubb som jag hoppas kommer snart.

Dessutom har fläkten kommit och den ska vi försöka sätta upp i helgen

****
I går kom ridkompisen med en massa svamp som vi rensat och fryst in. Hans dotter var med och ville träffa katterna som inte alls var särskilt sociala. Typiskt. De kan ju visa sig från sin bästa sida i alla fall?

Kram på er!

(har inte tid och skriva mer, Robban kräver gos)

Kommentarer

  1. Har du struma eftersom du inte går ner i vikt??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är lite förstorad i körteln i halsen och liiite förhöjda prover, men min vårdcentral anser inte att det är nåt fel på mig.

      Radera
  2. De som har PCO brukar få utskrivet metformin för att få igång insulinproduktion och därmed gå ner i vikt. Det brukar hjälpa dessa. Nu äter ju en hel del mediciner för att bli gravid så du kanske inte ska ta en till. Men det har ju funkat för mig tillsammans med promenader, stegräknare och att utesluta kolhydrater vid lunchen. Sallad och en proteinkälla vid lunch, till frukost 2 knäckebröd utan smör och med 1-2 skivor ost eller 1-2 skivor av annat smörgåspålägg av salami, hushållsmedvurst, skinka osv.

    Till middag då äter jag vad jag vill. Ingen specialkost även om jag tänker på att ha så lite kolhydrater som möjligt vissa middagar.

    Jag dricker vatten och mjölk. Aldrig något annat oavsett vad jag äter.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har jag aldrig hört talas om. Men ja, jag tänker nog som du. Ingen mer brutal diet. Utan tänka lite enkelt.

      Tack

      Radera
  3. Om du nu har fått pressionell hjälp kanske du ska ha tålamod några dagar till? Vad säger hjälpen om detta har inte hen några förslag?
    Lycka till!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering