14 dgr kvar (bestraffning)

Det är verkligen skandal, han har en uppgift som krulltott och det är att gosa med matte på morgonen innan hon klivit upp. 5 ynka minuter fick jag i morse. FEM! Otroligt.

Ska man dessutom spy så måste man inte göra det på mattan, utan det är bättre att sikta på golvet.

Det blir helt klart ett familjemöte i kväll med lite uppfräschade regler. Kanske utegångsförbud en kväll som bestraffning?!

****

Attans så hungrig jag var i går. Efter lite Google så verkar det vara ganska vanligt. Jag tror dock jag äter lite för lite fett.

Hade varit skönt om nån lchf/gi expert kunde kolla om allt ser okey ut...Tänker jag rätt, äter jag rätt??


Dagen matsedel ser ut som följer:

Frukost: Lime och ingefärsspenatavocado smoothie (helt okey) med äggröra i micron (gott!)
Mellis: Ost och skinkwrap (gjort av ägg)
Lunch: Auberginegratäng med gurka o tomat
Mellis: Smetana med bär
Middag: Kyckling med jordnötssås

Få se om det blir en bättre dag med mat, jag har avvikit lite från veckomatsedeln, i stället för grädde och bär tog jag smetana tex.

För jag måste ner i vikt, jag har gått upp 2,5 kg sen i somras och jag har ju redan en del övervikt sen tidigare ivf och så har jag nog en del anlag.

****

Dessutom ska vi inte tala om den fantastiska träningsvärken jag har i låren idag. Det känns som lårmusklerna är 2 dm för korta.

Jag har i alla fall anmält mig till extraridning på fredag men inte till hoppningen då hon trodde den var avancerad för mig. Bra med lite mer ridning, det tycker jag är kul och det är verkligen bra motion!


Här ser ni mig hoppa med hästen som jag brukar ha. Han är seg så fort man slutar driva så stannar han. Men han är go och snäll.




Kommentarer

  1. Hej! En spontan fråga när jag läser din meny: hur stora är portionerna? Du kanske äter rätt men för lite? Sen tycker jag att du kan lägga till ett mellis som kvällsmål - man ska inte gå och lägga sig hungrig (men inte för mätt heller så middagen skall ej intagas alltför sent)!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror de är normala, idag är jag inte lika hungrig i alla fall.

      Jag är ju gammal viktväktare, det här med fett o sånt är oerhört läskigt.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering