Tråkiga saker

Dumma nya jobb. Vi har ju jouren på torsdagar, dvs hembesök och en massa annat som jag inte riktigt vet om.

Nu är det meningen att jag ska göra sånt var 4:e vecka men nu är alla sjuka så det ställer ju till det redan på torsdag. Det låter ju inget vidare från mig som är nyanställd att jag inte kan ställa upp pga av stallet :/ Å andra sidan är ju stallet min ventil som gör att jag orkar.

Det är så rörigt på jobbet, då menar jag verkligen rörigt! 3 är sjukskrivna av olika skäl, 1 har semester, vi är 2 nyanställda, 4 som ska läras upp som gjort annat och några har flyttat till andra positioner. Alltså finns det bara 1,5 kvar som ska göra allas jobb och vi är många som måste läras upp. Snacka om stressigt!

Samtidigt ska alla börja byta och lämna av klienter av varandra eftersom vi ska ha speciella team. Vi nya kan ju inte heller svara i telefontiden för vi kan ingenting om boende, insatser och andra saker. Det blir ju den 1,5 som ska göra det och alla ärenden tar ju sen hela em att reda upp.

I går gjorde jag min första ansökan för f-stöd i alla fall, det var som i lyxfällan fast utan budgettavla. Gode gud, jag är ju urusel på siffror. I dag ska jag få vara med på nybesök och hembesök och sen APT.

Det är ju verkligen varierande jobb, man får se samhällets baksida. Det är ju både försörjningsstöd, elallergiker, psykisk ohälsa, avhysningar, poils, AF, missbruk och våld i hemmet och en miljon andra saker jag inte ens sett än.

****

I kväll ska vi i alla fall titta på en bil till, och huset har vi inte hört ett ljud om förutom att deras bank ännu inte var klara med lånelöftet.

Kanske idag?

Kommentarer

  1. Kanske inte är en sådan start man önskar sig... Heja dig!

    Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering