Men herregud!

Okey. Var beredd, detta inlägg är 100 % gnäll.

Det är totalt kaos på jobbet! Mer än så! Oorganisterat, hetsigt och stressigt. I går kände jag att jag gjort fel, jag skulle inte bytt jobb, det finns faktiskt värre ställen än där jag jobbade förut. Jag försöker verkligen tänka att det blir bra men det är svårt i ett så totalt kaos. Det är som en tävling med hur många klienter man har.

Det är verkligen på sandlådenivå nu när det inte finns chefer som styr upp.

Jag försöker att fokusera på en dag i taget och inte haka på allt skit som snurrar runt mig.

Jag har aldrig berättat om nya jobbets matsal? Nää. trodde väl det. Det är en sorglig historia. Huset har 6 plan fyllda med kontorslandskap och annat arbetsrelaterat jox, på plan 6 finns matsalen för alla plan.

Man äter alltså lunch med en massa människor som är helt okända, slåss om 6 st kassa micro i en totalt ohemtrevlig matsal. Typ en sån man åt på i skolan ni vet. När man väl flåsat upp (alla springer dessutom upp i olika tider) så ska man hitta på sin grupp och hoppas att man får en plats. Sen äter alla på 15 minuter för det är så hög ljudnivå där och ingevidare och sitta, sen rusar alla ner och jobbar vidare.

Precis som i skolan..(fast då sprang man inte till läxorna förstås)

Nån annan dag ska jag berätta om kylskåpet. Det är en otrevlig och mycket märklig historia.

****
I dag fyller min älskade make år! I kväll blir det presenter och tårta! Jag tycker alltid att det är lite jobbigt att vi fyller år, det betyder ju faktiskt att vi är ett år äldre. Och fortfarande barnlösa.

****
Det känns som något är fel i magen, jag har haft ont i 1 vecka nu och har märkliga flytningar. Jag har inte feber. Antingen nån infektion av nåt slag eller så kanske jag har ägglossning? Men i mer än en vecka? Jag vill inte bli sjuk nu oxå. Det går inte.

Dessutom tycker jag inte min urinvägsinfektion inte har blivit bättre heller. Jag fick nån ny medicin jag aldrig haft förut.

****
Stalljobbet i går var även det stressigt, vi hann knappt med allt. Men hon stannade kvar, hon brukar stanna tills sista passet, så hon grejar väl kvar. Men jag får ändå dåligt samvete.

Som vanligt. Mitt samvete ska tydligen bära hela världen. Eller nja. I alla fall min värld. Full är den i alla fall.

Nu verkar det slutat regna, skönt för då kan jag cykla till jobbet. Det är jobbigt att cykla men går fort och kvickt.

Och så är det kallt.




Kommentarer

  1. Tur du har en blogg - den är ett bra ställa att få ur sig all "skit" som annars förgör ens inre! ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering