Ruvardag 5

Vaknar alltid vid 3 och är kissnödig, ganska irriterande eftersom jag har svårt att somna om. Sen blir jag stressad att jag ska väcka katterna och de ska börja härja..

Undra om det är predinsolonen som jag tar på kvällen? Kanske jag ska pröva ta den tidigare?

Det är så svårt att erkänna men jag kan inte låta bli att hoppas lite, och jag kommer bli så ledsen. Men jag funkar bättre om jag tror att detta försök inte lyckas. Jag fattar inte vad detta eländiga hopp kom nu ifrån?

Och inte har jag löst det här med remisserna. Jäkla elände. Så nu måste jag gå i från utbildningen mycket tidigare i morgon (den kostar mkt pengar o dessutom är det en massa chefer där) promenera till t-banan, åka dit, hämta remisserna, ta nån buss som gud glömde, (måste hitta den oxå), till tåget, åka tåg, promenera hem/buss.

****

Jag har köpt kattgräs till katterna, de är HELT lyriska över kattgräset. Men det orsakar ju en del kräkningar. Med massor av gräs i. Usch. Har ni andra kattgräs?

Sen har vi löst borstningen för Greta, när hon äter så borstar vi henne. Hon älskar ju sin mat så hon märker knappt att vi borstar henne, hon tom kurrar då. Det tar ju inte bort några tovor. Men lite hår i alla fall.


Greta ser man inte mycket av numer. Hon sover på grillen mest hela tiden. 


Kommentarer

  1. Det är väl klart du måste våga hoppas och tro. Jag hoppas du får vänja dig vid nattliga kissningar - så har ju de flesta gravida det i 8 -9 månader....
    Håller alla fingrar jag har och tänker på dig varje dag, för det ska bara gå den här gången så är det!

    Gulligt med Greta på Grillen :)
    kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Håll alla tummar och tassar! Du har ju en del och bidra med;-)

      Kram!

      Radera
  2. Har för mig att man ska ta prednisolon på morgonen, annars blir det just så. Svårt att sova på natten. Det enda sättet att få bort tovor är väl att klippa bort? Pälsen växer långsamt, det var flera månader sen vår katt blev rakad, pga. bett). Vi har falsk kattmynta i trädgården, katten tuggar i sig och älskar den. Vanlig kattmynta är som knark och de blir helt till sig.

    Håller tummarna!

    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mina förhållningsorder är 22.00. Men i dag prövade jag att ta dem vid middagen..

      Kattmynta har mina katter med, men kattgräset är nytt..

      Kram!

      Radera
  3. men kan de inte bara lägga remisserna i ett kuvert och skicka dem till dig? Det har min klinik gjort till mig när jag har bett dem om det iaf. Verkar ju vara dumt att göra saker krångligare än de redan är lixom?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Min gyn är från antikens begynnelse. Jag frågade om de kunde skicka dem men nejdå. Inte då..

      Radera
  4. Å mitt skrälle där hemma fattar inte vitsen med kattgräs eller kattmynta. Alltså ibland funderar jag på hur hon e funtad... Sist när vi hade kattgräs så slutade det med att vi hade gräs ich grus överallt, hon tyckte nämligen det var väldigt kul att rycka upp gräset med rötter och allt.
    Å jag säger det samma skicka remisserna! Vad är problemet?
    Å det klart att du hoppas lite, varför hade du annars utsatt dig för allt detta? Det är ju hoppet om lyckovinsten som gör att vi orkar fortsätta!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åhh, Våra älskar kattmynta..Och numer även kattgräs.

      Robban rycker oå upp det med rötterna, men nu ska de få bara ett mål kattgräs om dagen. Orka torka kräk i hela huset?!

      Nää..det är vilja som driver mig. Inte hopp. Slutade hoppas för typ..9 års sen?

      Kram

      Radera
  5. Nejdå, hopp är bra! Om inte annat så är vi många som hoppas åt dig :)
    Jag blev också kissnödig varje natt under ruvartid och efter jag blivit gravid, kopplade dock aldrig ihop det med Prednisolon. Ska fundera på det nästa gång, som blir snart hoppas jag :)
    Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering