Whoo! Fredag!

Idag får vi huset städat och det finns inget härligare än att komma hem till nystädat. Dessutom så kommer det en och tittar på borde och en på vårt vitrinskåp. Hoppas vi får dem sålda.

På eftermiddagen så måste jag ju till optikern, mina glasögon har gått sönder så det är lika bra att beställa nya. Mina är ju 7 år gamla så det är nog dags att förnya sig. Då ska jag även passa på att klaga på de eländiga linserna som jämt fastnar. De senaste gånger har jag ridit med glasögon för jag tycker det är så obehagligt att inte få ur linserna.

Jobbet då? Vi har fortfarande inte fått allt i ordning och i går krashade sidan jag ska jobba med så nu börjar det brinna i knutarna. Stressande att bara gå att vänta. Frustrerande. Men det finns ingenting jag kan göra. Allt skulle varit klart i onsdags, men nu är det framskjutet tills måndag. Men hur det ska gå till vet jag inte.

Jag hade dessutom en tid med facket på måndag men det måste jag skjuta upp.

Progynonen åker ner utan problem, likaså folsyran. Har fortfarande sömnproblem så idag ska jag förbi apoteket och hämta ut mina sömntabletter. Som jag ska använda med försiktighet, hon har nog bara skrivit ut några stycken.

Nu är det bara 20 dagar kvar till min stora resa nr 10 (10:e insättningen)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering