Meh? Måndag igen..

Nu är det bara 4 dagar kvar till VUL, spännande och se om livmodern svarar på progynonen efter operationen. Även om det känns så så måste den ju vara över 9 mm.

Allt hänger på VUL på fredag och man har ju hört värsta skräckhistorierna om slemhinnan som inte finns, som lossnar för tidigt osv. Måtte min kropp samarbeta.

Apropå skräck 1 så har vi hittat en väldigt bra serie som heter American horror Story, ni som gillar thriller ge den en chans. Verkligen jättebra!

Appropå skräck 2 så är det en hel arbetsvecka denna vecka. Det känns inget vidare men ljuspunkten är att få sluta vid 14.30. Jag känner mig inte ens stressad till jobbet nu, jag hinner få ihop flexen ändå.

Appropå skräck 3 så är det vårt lilla håriga monster som nog fick en knäpp i går efter vi var ute på promenad med sele. Efteråt så klättra han på nätet, grinden, tjoade, ylade och joggade runt. Jag tror det betyder att han vill ut igen? Men lustigt nog är han inte så värst imponerad när vi väl är ute, då verkar han mest stressad och vill se så mkt som möjligt så snabbt som möjligt.

Ha en bra dag!



Kommentarer

  1. Hoppas allt går bra, att slemhinnan är tjock! Sen är ju Endometriosen under kontroll och du tar väl Prednisolon så immunförsvaret är under kontroll.

    Apropå hårmonstret så är det vårkänslor! Vi tror att vår katt skaffat tjej, eller de är intresserade utav varandra. Vår katt är kastrerad så han vet inte hur man gör.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hoppas allt går toppen förstås!
    Vår Sigge är likadan - vill bara ut men när vi går ut m honom verkar han inte speciellt road alls.

    SvaraRadera
  3. Åhh..Vårkänslor? Han är helt knäpp just nu..Måtte det gå över:-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering