Dagen D

Då var det dags att åka och mäta slemhinnan, och framförallt om jag har någon efter operationen och om den sköter sig. Läkaren ringde i går så nu måste jag åka på förmiddagen och fick möblera om hela min förmiddags möten på jobbet.

Men jag måste ju åka. Dessutom är det klass ett varning här gör snö och blåst. Härligt!

Det är så stressigt på jobbet och när jag rusar hem vid 14.30 så kan jag inte koppla av och tänkte på jobbet hela kvällen till 01.30 i natt. Så här har det varit hela veckan.

 I dag ska jag säga ifrån. 1 person kan inte hålla i hela detta jätteprojekt som är på väg att sjunka. Det går inte. Jag håller på att gå under.

Nån som har ett ledigt jobb till mig? Vad som helst? Nån?

Kommentarer

  1. Håller tummarna för dig idag..

    Och be om hjälp på jobbet! Du måste ta det lugnt..

    Kramis Lena och missarna

    SvaraRadera
  2. Det är inte bra att du stressar så och speciellt inte nu inför ditt nya Fet. Be om hjälp på jobbet. Lyssnar de inte prata med facket eller kontakta företagshälsovården och sjukskriv dig under ditt Fet på heltid. Har alltid irriterat mig på de som har "allt" barn, fint hem, fin utbildning och en perfekt man och som blir UTBRÄNDA!!!!
    Hjälp, om de kunde se in i mitt liv och alla andras som kämpat med ivf och hålla ihop förhållandet samtidigt med all denna psykiska belastning det innebär i åratal och som ändå jobbar. Man ska inte dömma andra jag vet, men vi om några borde ha all rätt i världen att sjukskriva oss för utbrändhet. Håller tummarna som vanligt vid ditt nästa försök. kram Lina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering