8 dagar kvar till FET

Häftigt! Tänk vad dagarna går. Om en vecka bär det i väg till ett annat land för FET.

När jag tänker på det så känns det konstigt. Vem kunde tro det när vi gjorde alla IVF på Linnekliniken? Att jag skulle bli av med både äggledare och äggstockar? Att vi skulle vara på väg mot vår tionde insättning och det i ett annat land än Sverige?

Jag funderar lite över blodproverna, man ska ju ta 2 HCG men jag har inga remisser. Kan man ta sånt direkt på tex sopihahemmet? Utan labbpapper?

Annars måste jag ringa båda mina gyn. Den ena vill nog inte skriva sånt och den andra väntar på att jag ska komma med operationsjournalerna som jag ännu inte fått tag i.

Solsken idag! Missarna sitter redan på altanen och myser i solen? Kanske våren som är på väg?




Kommentarer

  1. Jag har alltid behövt remiss för att ta HCG. Lycka till med FET, håller tummarna! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Attans då:-( Bäst jag ringer gyn ändå.

      Radera
  2. Jag tycker att du är så stark som orkar med allt med operationer och sedan försök igen. Det är spännande att följa din resa och nu när du inte har några cystor så ser det riktigt lovande ut. Nu måste det vara din tur! Ska de sätta in två? Göra aha? Jag håller tummar och tår. kramar Lina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, känner mig inte så stark. Men jag har ju å andra sidan inget val.

      De brukar sätta in två..

      Kram!

      Radera
  3. Förresten det där med blodprov gjorde de inte alls på min privata klinik. Man fick snällt vänta och gå och köpa vanliga test men det verkar väldigt olika beroede på var du går. Inom landstinget gjorde de ett blodprov. /Lina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering