2 dagar kvar

Verkligen, -7,4 grader och svinkallt i huset. Robban vaknade redan vid 5, men det gjorde inget för jag var oxå vaken. Lite morgongos säger jag inte nej till.

Jag har fått en enkät via nätet från sjukhuset, men den funkar inte. Jösses vilka klåpare. Särskilt lättbegriplig är den inte heller. Men det fick mig att fundera hur allt funkade, för det är ju snart 8 veckor sen jag opererades. (herreminje vad tiden går) Men jag tycker allt funkade bra, det enda var nog maten. Förskräcklig. Men det får de aldrig veta eftersom enkäten inte funkar.

Usch, nu fick jag väntskräck och åldernoja. Jag gör absolut inget annat än väntar. Sen oktober har jag väntat nu. För varje dag så tvivlar jag mer och mer och jag har en stark känsla att vi kommer förbli barnlösa. Vi har ju liksom inget val förutom Äggdonation

Kanske det är dags att fundera över fosterhem?

I dag är det konferens HELA dan och sen ska jag jobba till 18. Så i dag bli ingen ridning. Trist. Jag saknar dem redan. Fast det är bra, jag kommer inte sitta vid datorn så mkt så då får min musaxel vila lite. Den värker så jag blir galen.

I dag SKA jag ringa ridläraren (eller försöka i alla fall)

Jo, vi fick upp gardiner igår! Det blev hissgardiner från Himla. Väldigt fina. Fast nu funderar jag över att man kanske skulle haft grå eller natur istället. Nåja. Jag fick 50% på dem, väldigt bra.

Nyrenoverat


Kommentarer

  1. Det blev jättefint med de
    gardinerna i ert kök !!

    Ja vart tog våren vägen?
    Visserligen har vi en hel del snö kvar här uppe men
    det har ändå varit lite varmare även hos oss.
    Nu är det alldeles för många minusgrader och jag
    tycker inte om det.
    Men jag är övertygad om att våren kommer...och sommaren.

    Kramis Lena och missarna i Kåge

    SvaraRadera
  2. Tack! Det är ju inte riktigt klart, men snart så. Gardinerna var verkligen fina!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering