Vår kämpe!

Usch för måndagar, de borde avskaffas. Det borde vara fredag hela veckan.

I dag hoppas vi Robban kommer hem, maken ska hämta honom, jag kommer nog inte lös från jobbet. Har en massa inbokat på eftermiddagen, kanske jag har en chans att gå lite tidigare ändå?! Jag längtar så mkt efter honom att det gör ont. Och oroar mig. Det hade varit bra om vi båda hade varit där, för det är svårt att komma i håg allt veterinären säger..Och inte säger.. Och få träffa honom om några timmar känns bra.

Vilken kämpe vår Robban är, han klarar sjukdom efter sjukdom och är ändå vår goa kisse. Nu får det vara nog med elände för hans del! (och vår)

I dag är det ännu mer att fejsa; kollegan som är gravid och försöka prata med chefen. Jag sover så himla dåligt, undra om det är enantonsprutan jag tog i lördags? Kan inte somna och vaknar efter någon timme. Det är som sånt där "har druckit för mkt kaffe" vakenhet fast utan kaffe.

Vi är nästan klara med tapetseringen, nu är det ovanför fönstret kvar, fönsterbrädor, lister och så klart gardiner.

Tänkte beställa krisgardiner (hissgardiner) från jotex men när jag väl klickade på de gardinerna så stod det plötsligt att de var 100 cm, men jag skulle ju ha 115. Varför skriver det att man ska ange eget mått för då?

Så nu får vi vara utan gardiner. Så länge. Ser inte klokt ut. Men WTF.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering