Sömnlöshet

Sen jag tog den där sprutan så kan jag fasiken inte sova (snittar 3-4 h/natt) och efter att ha läst fass så ser jag att det med ansiktsrodnad och hjärtklappning är vanliga biverkningar så förklarar det en del.

Jag vet att det är i ett gott syfte och att vi om någon vecka drar igång. Men det hjälper inte. Konstigt nog är jag inte astrött på dagarna men dock röd i ansiktet.

I går pratade jag med chefen, hon skulle höra med personalavdelningen. Hon tyckte jag skulle försöka deltidsjukskriva mig istället. Men hur gör man det? Jag har ju ingen doktor som man kan fråga sånt om.

Jag försöker ringa gyn att byta tid, så jag kan gå den 5:e istället för den 10/4 för då har jag nämligen tagit ledigt. Vi ska till bästa bästisen och grilla. Mkt trevligt!

Hur gick det med kollegan då? Det kändes ingen speciellt, jag känner mig bara genuint glad för hennes skull men fortfarande ledsen över att hon inte sagt något. Och så blir jag innerligt trött att alla bara behöver försöka nån månad och vips så är de gravida. Det bekräftar oxå att det är som jag alltid trott, man kan inte lita på någon och alla sviker en så fort de får chansen. Ett genomgående tema i mitt liv. Min mur har nog mjuknat det senaste åren men nu åkte den upp igen med buller och bång.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering