Liten uppdatering + gardiner

Förlåt, antingen ringer telefonen eller så kommer kompisar på besök, har inte hunnit uppdaterat ..I dag blir det tydligen bara Robbaninlägg. I morgon får ni veta mer om jobb och annat..

Efter att ha tjoat och surat och med lite hjälp av oss fått av bandaget så har han slocknat i makens knä.

Vi har fått en A4-sida med hemgångsråd, väldigt praktiskt måste jag säga.

Där står det att han har en sjukdom i levern och att de inte med säkerhet kan säga varför. Den 10 april ska vi på återbesök och lämna nya prover har det blivit bättre så kan han nog sluta med sin mat och är det sämre så måste vi göra biopsi på levern.

Dieten är mkt viktig för att levern ska återhämta sig, därför måste han äta specialfoder med lite protein i, han får dock en annan variant så att de andra katterna kan äta samma. Han får bara äta små portioner. (OMG 1)

Vi ska även ge en tablett på tom mage, han går ju inte att hålla i om han inte själv vill utan blir helt galen. Så hur vi ska kunna ge den är en gåta (OMG 2)

Så fort han mår sämre måste vi höra av oss.

Det kostade 13 800 men försäkringen tog en stor del som tur var.

EDIT: Attans, vår felliway är slut. Inte konstigt att han stressar runt.

****

Okey, nu har jag tittat på stoff och stil men jag fattar ju inte ens katalogen de har. På sid 5 står det en massa mått. Vaddå bredd 130 cm på alla? eller vid sidan om, finns det ju inte 115cm.

Jag fattar ju inte ens hur jag ska beställa ;/ (OMG 3)

Se Bild så ser ni hur fönstren ser ut..

Kommentarer

  1. http://ipaper.ipapercms.dk/stofogstil/Sverige/2012/Gardiner2012/

    Funkar den länken?

    Maila mig annars!
    //Mary

    SvaraRadera
  2. http://www.stoffochstil.se/Information/Tjenester/Maltagning.aspx

    eller kanske denna

    SvaraRadera
    Svar
    1. I din första länk så finns sidan 5, olika bredder. Jag ska ha 115 cm bred i någon vit färg..Alternativt 2,30 men det ser väl inte klokt ut..

      Radera
    2. Jo, men du kan måttbeställa! Du mäter ditt fönster så som de ber dig och väljer tyg så syr de upp dem som du behöver ha dem. De kan nog dessutom inte vara 115 breda egentligen, du måste få plats med själva hissanordningen dessutom, så omkring 110 är nog max. FAST det beror på vilken typ av anordning man väljer. Så som jag ser länken har de en breddomfång och ett djupomfång och prisangivelser (xx-xx breda och yy-yy djupa kostar zz kr)

      Å nä, 2 gardiner ska du ha om du inte vill ha en med stång och man knyter upp dem...

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering