Ett hårigt inlägg

Det här med att gå ner i tid..Ja, det är svårt. Vad mår jag och katterna bäst av? Att jobba korta dagar till ca 14.30 i stället för 16:30? Slippa och sitta och glo av tiden, slippa stressa till stallet? Slippa stressa med flexen. Men det blir konstigt när jag måste jobba kväll var 3:e vecka och vid möten förlagda vid 15.

En dag i veckan innebär en helt ledig dag, fredagar är nog uteslutet eftersom vi nästan alltid har möten då. Övriga dagar går bra. Jobba tex tis-fredag 8-16.30 och ledigt måndagar tex. Få vara en hel dag hemma med katterna. Hinna gå till frissan, läkarbesök osv. Å andra sidan kanske man fyller de dagarna med med en massa måsten i stället?

 Dessa beslut innebär ca 5000 kr mindre lön. Ingen höjdare, men för ett tag tror jag det är värt det.

****
Det här med kommentarer, jag gillar verkligen att ni kommenterar och jag brukar tycka det är viktigt att svara på dem, för ni har tagit er tid att tycka saker. Men den här bloggen publicerar det direkt och vips så jag missat nån. Men det kanske underlättar för er att få publicerat direkt? I stället för att jag måste godkänna varje inlägg som förut? Tåls att tänka på även det.

****

Herregud vilket morgongos, från 6.15-8 har vi (jag och Robban) myst, kurrat, hållt tassen, vilat med huvet under min haka. Och inte tal om i går då jag fick gå runt och bära honom ända tills maken kom hem och kunde ta över, sen låg han och myst i makens knä hela kvällen. Vad är det för mysmaskin vi fått? Han är tröttare och gosigare, ska jag bli orolig? Tabletterna kanske är fel och innehåller valium?

Nästa inlägg har jag lovat att inte skriva ett ord om Robban, utan om någon av de andra katterna. Vi har faktiskt tre stycken. Skäms på mig.

Kommentarer

  1. Att Robban är så mysig nu, är kanske ett sätt för honom att visa sin tacksamhet över att ni räddade hans liv när han var så sjuk. Dessutom är du ju den bästa som finns i hans liv! Kram Sarah

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men så rart skrivet av dig. Tack <3 Kram!

      Radera
  2. Ibland är tid värt mer än pengar. Fast å andra sidan så underlättar det att ha pengar. Fast jag skulle nog satsa på att gå ner i tid i alla fall. Tänk vad mycket mer du kan njuta av ex stallet om du slipper stressa dit. Även om du skulle fylla dagarna med andra måste så kanske det inte känns som måsten när du har mer tid för det?

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har så vi klarar oss, vi är så där duktiga som lägger undan i buffert varje månad, storhandlar osv. Vi behöver nog bara dra åt lite så klarar vi oss.

      Nej, det är sant. Så har jag faktiskt inte tänkt.

      Kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering