och det fortsätter... & gifta i 20 år

Frågorna från twinsen fortsätter; -Vad händer om man blir blind? Frågor om döden, finns det kyrkogård för djur, frågor om hur djur fungerar, hur ser blommorna ut inuti, varför är blommorna gröna?


Det tar liksom aldrig slut och många frågor gör att jag måste tänka till ett varv eller två. Vissa frågor framkallar fasiken svettningar och andra kan jag inte svara på. Min allmänbildning har uppenbarligen försvunnit i samband med barnens tillkomst.


De är fantasiska, nyfikna, glada funderande och reflekterande barn. med massor av energi och upptåg. De kan leka i timmar med varandra, smäller gärna igen dörren bakom sig till lekrummet, ritar och tecknar i oändlighet. Klara ljudar och tränar på att läsa, Alfred konstruerar och monterar.


De är en gåva våra små. Så mycket kärlek trodde jag att jag inte skulle få uppleva.


*****


Maken och jag firar 20 år som gifta i morgon. 20 år! Det är inte klokt!


Vi har det fortfarande lite skakigt. Mest från min sida tror jag, jag har liksom inget kvar till honom, all min energi går åt till barnen.


Jag tänkte det skulle bli bättre men det är det inte, från att ha varit min bästa vän och livs kärlek är han förvandlad till...ingenting.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering