Åter arbete och att få fler barn

Första dagen i dag på arbetet efter 2,5 veckas ledighet. Det känns som jag varit borta oerhört länge samtidigt som det känns som jag var här i går. Jag börjar min första dag med att ha jouren till 17, seriöst. Jag hatar att ha jouren, man vet aldrig vad som hamnar i knät under dagen.


Fast jag varit ledig så länge längtar jag redan hem till barnen, vi kommer ju bara ses nån timme innan det är dags för dem att sova. Jag tror den här ledigheten var bra för hela familjen för att vi ska svetsas i hop som en familj igen, jag tycker annars vardagslogistiken tar över så mycket.


Alfred undrade häromdagen när vi var till sjön var proppen var, ni vet som proppen i badkaret. Alltså de är så roliga, smarta och goa. Samtidigt som de kan driva oss till vansinne.


Vi har sålt i väg barnvagnen, Alfred har bytt till bältesstol i ena bilen, det är inte klokt vad de har blivit stora.


****
Så här i efterhand så önskar jag att jag kunde njutit mer av åren som varit, tiden går så fort och aldrig kommer åter. Så mycket jag inte förstod och visste innan vi fick tvillingarna. Jag kan känna en sorg över att vi inte kan få fler barn.


Jag inbillar mig att jag/vi skulle njuta mer av barn nr 3, att njuta av en enlingsgraviditet och få uppleva spädbarnstiden med nya ögon.


Nåja.


Jag försöker verkligen njuta av den tid som är nu och jag tycker vi har tagit tillvara på jullovet vi haft. Vi har gjort mycket roligt men även njutit av varandra, huset och vårt vackra område.




Kommentarer

  1. Har själv fått ett barn efter mina tvillingar (som är lika gamla som dina) och det är rena semestern. Nu har vi fått världens enklaste barn som nummer tre, vi hade ju lika gärna kunnat få en med kolik eller ett sjukt barn. Det är tufft med tvillingar och jag ska erkänna att jag knappt kommer ihåg de första åren, allt är bara en dimma av trötthet. Men nu börjar de leka tillsammans då och då, de pratar och resonerar med varnadra och mammahjärtat svämmar över av kärlek och stolthet över dessa fantastiska små personer. Jag tänker ibland att det är lätt att tänka att jag vill ha fler barn för jag kan bebistiden men jag har ingen aning om hur det är att ha större barn. Kanske är den där längtan efter bebis ett sätt att hålla kvar vid det man kan och vet. På många sätt är livet enklare nu när de blir större och vi kan åka iväg på massa roliga äventyr eller bara spela spel, rita och pyssla hemma och de leker tillochmed själva ibland. Så kul att följa din blogg känner igen mig i så mycket.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det en underbar ålder när de börjar integrera så mkt med varandra. Tänk att alltid ha en lekkamrat! Vi gör så mkt roliga saker och jag ser fram emot alla äventyr vi kommer att ha.

      Tack för din fina kommentar!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering