Barnkalas, sluta med venlafaxin och plats på förskola

Helgen har rusat i väg! Vi har kört saker till tippen, sålt och packat. Vi blir liksom aldrig klara, för varje sak vi packar ner uppkommer en ny låda.


Men jag har fått kosta boda glasen Line värderade till 2500 så nu ska jag försöka sälja dem, ge bort en massa andra glas och kaffekoppar samt lite annat. Det tar aldrig slut!


I går var vi på barnkalas, det skulle börja två men när vi kom dit var ingen där.Det var på en innegård vid skogen och familjen ropade att de skulle komma snart (snart i min värld var inte samma som deras). Det var massor av skogsmyror, 100 grader i solen och en allmänt förvirrad familj som höll i kalaset :) ca 3 timmar senare sa vi att vi måste gå för jag ska i väg och rida, då hade inga presenter öppnats, ingen tårta eller någon annan aktivitet. :-)


Men det var trevligt och barnen var glada, jag brände ryggen och fick om möjligt ännu mer fobi för läskiga myror.


Mamman i familjen ska följa med till stallet på torsdag för det visade sig att hon också gillade hästar.


*****
I stallet var det 100 grader. Svettigt, varmt och roligt. Efter passet fick vi rida barbacka på hästarna med bara grimma ner till sommarbetet, först de stora hästarna och sen ponnys. jag valde de tjockaste :-) Jag red Barbacka!! För första gången i mitt liv! Solen sken, fasanerna skrek och jag var så lycklig.


Så roligt! Jag älskar mitt stall!


****
Jag har på egen hand försökt att trappa ner på venlafaxin, men det är fan omöjligt. Jag får yrsel och läskiga brainzaps. Jag tar just nu varannan dag. Beslutet grundrar sig i att jag mår bättre, inte vill ta massa mer tabletter och vill ner i vikt igen.


Men jag måste nog ringa vårdcentralen. För det här fixar jag inte själv :(


**'**
Vi har fått plats på en förskola dit vi ska flytta. 10 dagar innan vi flyttar in och i andra änden av orten.


Hmm..Måste googla.

Kommentarer

 1. Svagare styrka på venlafaxin och ta varje dag en tid? Alternativt varannan dag nuvarande och varannan dag svagare.

  SvaraRadera
 2. Det är inte roligt att sätta ut venlafaxin. När jag slutade sist så öppnade jag kapslarna och hällde ut hälften av innehållet under en period. Det funkade för mig, däremot hade jag ju inte kollat det med en läkare...
  Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset, det provade jag idag och mår redan bättre!

   Radera
  2. Hej. Jag har varit helt utan venlafaxin i tre veckor efter långsam nedtrappning där jag sista två veckorna delade kapseln. Trodde att efter tre veckor skulle jag må bättre. Men ångesten kom tillbaka med full kraft och samma problem med sömn och panikångest på natten. Den ångesten som fanns när jag började med medicinen. Hur går det för dig med att sluta med venlafaxin ? Har du några goda råd på vägen? Är det några andra som haft problem med ångest vecka 4 efter att ha slutat med venlafaxin?

   Radera
  3. Hej. Det funkar inte alls bra. Jag blir vresig och får hemska brainzaps. Jag tar varannan dag nu, och går upp i vikt av dem. Hetsäter o har mig.

   Vet att man ha biverkningar efter avslutad medicinering i månader.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Redo för dårhuset

Bruten arm och visning av hus

Vila i frid älskade Isak