Hästar, kärlek och sjukdom

Denna helg har nog innehållit allt. Alfred började med snor och förkylningsastma. Sen blev Klara hängig men inte snuvig, diagnos oklar. Båda äter som krattor och humöret blir därefter. 

I fredags kom syster och systerdotter. Så mysigt och barnen blir så glada. Vi var till ett underbart friluftsområde i lördags och gillade och lekte. På kvällen godis och film. 

Vi var förbi vårt nya hus, det känns så konstigt att vi ska flytta dit.  Att vi ska bo där. Konstigt. Overkligt och läskigt. 

I går rensade vi Boden och åkte till tippen, syster och systerdotter åkte hem. Huset är tomt och inga extrahänder finns att hjälpa oss. Det underlättar så mycket när vi är fler som hjälps åt. 

På em följde tvillingarna med till stallet o h hälsade på kaniner, katter och hästar.  Det var roligt att få visa dem var jag tar vägen 2 ggr i veckan och älskar så mycket. De tyckte hästarna var stora och var lite avvaktande och uppskattade nog kaninerna mest. 

Helgen har gått oerhört fort och den sista lediga dagen ska vi till Ikea för att köpa lakan och täcke till Klara. Hon har nämligen bestämt vilken säng hon vill ha och vi har beställt den. Läskigt! Hur ska nattningarna gå? Ska vi ha barn springandes här på nätterna? Vi börjar med Klara så tar vi Alfred sen, en i taget. 

Det blev kidkraft princess säng. Såklart. ( jag hade tänkt mig någon annan, mer praktisk) 
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Viktiga händelser och mindre kärlek

Åter arbete och dålig förskola