Sömnproblem deluxe

Vi väntar fortfarande på lånelöftet. I morgon ska jag ringa och fråga hur det går, det är väldigt frustrerande och rätt så oroligt. Tänk om drömhuset går oss ur händerna. Just nu är huset, flytten, omställningen och allt vad en flytt innebär det enda som snurrar i mitt huvud. Trots det är mer än ett år till ev flytt. 

På onsdag kommer mäklaren och värderar vårt hus. 

*****
Förutom det så har jag haft mkt ont i magen, gaser från helv*te,kass kista och orolig mage. Det är inte som magkatarr jag haft förut, inte heller orolig mage. Snarare som om jag ätit för mkt laktosmat fast jag inte gjort det. Mycket märkligt. Diverse huskurer och mediciner hjälper inte alls. Det här var dessutom för allt med huset det började. 

Sen har jag haft lite svårt att sova och inte bara jag utan även Alfred. Han vägrar numer somna på kvällen och läggningen kan ta över en timme. På dagen är det inga problem. Han vaknar dessutom tidigt så vår återhämtningstid är numer reducerad till typ 0. Jag tror jag provat allt, dra ner på vilan på dagen, vara ute mkt, tanka trygghet, sovs mer på dagen. Men inget funkar. Vafan. Han gapar ju så mkt att han väcker ju klara som även hon blir trött och arg. (De har skilda sovrum) 

Tips? En fas? Bara att stå ut? Blir fan galen! Läst en del om att det är mkt som händer när man är mellan 1,5-2 år men ändå. Vafan liksom. 

****
Sen ska jag på intervju på fredag i grannkommunen. Samma yrke som jag jobbar i nu men det jobbet lite annorlunda. Rykten säger att det är rörigt men inte som hos oss, båda cheferna har dock sagt upp sig där. Så jag får se, jag ska känna av lite först. 

Härlig i solen! 
Kommentarer

 1. Strax innan två år slutade mitt barn att sova middag. Innan dess tog läggningarna 2,5 H och det blev en ond cirkel då hon var trött på morgonen då jag behövde väcka efter knappt 10h sömn. Behövde då sova middag - kunde ej sova på kvällen. Nu somnar hon innan 19 snabbt o lätt o sover 12h, vaknar utvilad. Framåt helgen brukar hon behöva sova middag en eller två dagar då hon är trött efter veckan. Kan vara värt att prova att ta bort middagsvilan några dagar. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir hon inte grinig då? Alfred blir så jäkla grinig om han inte får sova. Har inte vågat ta bort den men ska nog våga prova idag.

   Tack för tips! Kram

   Radera
  2. Men gode tid! Vad är ditt problem? Du verkar oroa dig för allt! Bankkontakter och lånelöfte är en helt rationell procedur. Man gör en kreditvärdering av den/de som vill låna, och om det ser OK ut, så utfärdas lånelöftet.

   Barn,däremot, är olika - det är bara att acceptera. Våga prova? Vad är det för hemskt du tror kan inträffa om A inte får sova under dagen? Du är vuxen - han är ett barn. Vem av er regerar?

   Radera
 2. @Anonym - Du kanske har missat att Cecilia har en diagnos som heter GAD? Googla på det och tagga ner...

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 10. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 11. Elinka, du menar att de flesta män slår sina fruar? Då lever även jag i ett undantag. Och eftersom du är tuff mot Cecilia vill jag vara tuff mot dig: även du har skaffat dina barn av fri vilja så klaga inte över att du bor trångt. Jag förstår att saker kan hända som man inte rår över men idag är det lätt att skydda sig mot graviditeter

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Viktiga händelser och mindre kärlek

Åter arbete och dålig förskola