Att pussa sina barn

Kärlek till barnen finns det i detta hus, de blir pussade på, kramade och jag talar om varje dag att jag älskar dem. Samma med Robban då såklart. Greta och maken får mest skäll, Greta för hon gör så mycket sattyg och maken för att..han just är maken :) Stiina börjar tyvärr tackla av lite, hon har lite svårare att röra sig, stelare men verkar må bra ändå. Hon är ju snart 15 år, och på veterinärkollen så fick hon godkänt.

****
Kanske Alfred börjar vända sig lite? Eller så var det bara en lutande mattkant :)

Klara reagerade mot andra människor för första gången i veckan, grannen skulle mysa med henne men då började Klara gråta. Jag trodde separationsfasen var först vi 8 månader, men heja Klara som vet vem som är mamma och pappa redan :-)

De sover oftast hela nätterna fortfarande, Klara har vaknat någon natt och båda sover till 7-8 på morgonen. Oftast i alla fall. För är det nåt vi har kärt oss på vägen så är det att det ändrar sig hela tiden, när man väl kommit på hur det är så ändrar det sig igen.

Vår nya grej på morgonen är att den bebis som vaknar först blir inburen och får mysa och matas av pappa, sen byts det ut till bebis 2 medan mamma tvättar och klär på bebis 1. På så sätt får alla mys och göra det de tycker om mest. Funkar superbra och jag som är uppe med tuppen slipper stressen att mata och tvätta och klä på båda samtidigt och bli arg på maken.

Nu har Alfred och pappa somnat om medan jag och Klara har lite morognmys tillsammans.

****
Verkar vara kallt i dag med, -8 grader och klockan är lite efter 09. I dag blir det promenad och så kommer kompisen med barn och äter middag. Det blir nåt enkelt och gott som alla tycker om.


Kommentarer

 1. Det där med alla faser och perioder är så olika. Egentligen skulle dem inte vara så uppstaplade när man läser om dem. Det händer ändå oftast så att de kommer om varandra och sker när de "egentligen" inte ska ske.
  Min yngsta blev också ledsen av främmat folk runt 5 månader. En kort sväng bara. Och nu när han är 8 mån så hoppar han glatt från famn till famn och är lika glad för det, även hos dem han inte känner igen :-)

  Vilken bra morgonrutin ni fått till! :-)

  Hoppas er jul varit bra och önskar er en god fortsättning!

  Kramar från Sara

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Viktiga händelser och mindre kärlek

Åter arbete och dålig förskola