Läkarbesök idag

Men inget som handlar om barnalstrande utan om mina sömnsvårigheter. Jag hoppas att få ingå i en studie där de kommer använda sig av bla kbt..Eller nåt..För pappren som jag fick var på typ 400 sidor och jag orkade ärligt talat inte läsa allt.

Men dit ska jag i dag och träffa en läkare och svara på miljoner frågor, idag är det steg 2, jag har redan svarat på 100 frågor på internet. Hoppas jag tar mig vidare. Jag ska försöka att inte säga att allt är bra som jag brukar göra.

Jag har mkt på jobbet som ni vet, så jag hoppas verkligen att de här resan till sjukhuset är värt det idag!

För sover gör jag ju i alla fall inte. I natt vaknade jag 03.30 och sen var det kört.

****
Jag hoppas att få flex på fredag för då är det halvdag, men det är redan en massa människor borta. Barnfamiljer går ju liksom först. Men jag hoppas att få ledigt för jag är så trött, jag har en riktigt svacka denna vecka. Överkänslig, ledsen och så sliten och trött på jobbet.

Jag tänkte fråga om jag kunde få plats på ridningen på fredag, eller om jag ska åka och kika i lite affärer. Eller kanske bara vara hemma..Ledig vill jag vara i alla fall.

****

Tack underbara Lilla Vilda för att du sytt och sålt de underbara Ceciliamössorna! Och tack alla ni som köpt! Och tack alla ni som donerat via swisch och paypal

****
Bra saker i går:
-Det regnade inte på väg till jobbet (jag cyklar ju)
-Hmmmm
-.......

Söndagspromenad

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering