0 dagar kvar (nästan)

Ok. Här kommer det bajsprat, hoppa över första stycket om du är känslig..

Inte är magen bra, det måste jag säga. På morgonen har det varit värst och sen under dagen lugnt med nåt litet återfall på kvällen. Det är inte vattnigt men löst, det luktar liksom..sjukt... Så det är ju bra(inte lukten utan (konsistensen). Tror jag. Det kör runt lite i magen och bullrar ibland.

Känner mig lite svag, skakig och har lite svårt att äta. Eller snarare så tycker att det är läskigt att äta för jag vet inte om det löser ut ett maganfall.

Tror ni verkligen det är magsjuka? För det har hållit på i 5 dar nu och ingen annan är sjuk. Varken maken eller morsans kille som bott här.

Fan, jag har sett framemot detta i flera månader och så blir det så här. Jävla skit. Bokstavligt talat :(

****
Men biljetterna är betalda, semester är uttagen så jag tänker ta en imodium i morgon bitti och åka ändå. Det får gå som det går, även om jag inte tycker om att resa när jag inte mår helt hundra, alldeles själv.

De har ju sjukvård där oxå om det skulle vara så att jag blir ännu mer sjuk.

Jag får ta det lugnt på hotellrummet och vi har ju ändå inga pengar jag kan shoppa för. Och kan vi inte göra nån transfer med äggen får dem väl frysa dem då. Ett problem är maten, vars ska jag hitta skonkost med snäll mat? Och den goda frukostbuffen?



Jag har med mig min dator så jag kan chatta, se på film och blogga med er.

Ni hänger väl med? Och håller alla tummar och tår?

Skriver en rad i morgon bitti innan jag åker.

Kram på er

Kommentarer

  1. Jag hänger med. Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Lycka till! Jag har stor erfarenhet av matförgiftning... Detta kan nog vara värt att kolla upp, så att det inte är det. Då kan det behövas medicin. Är det matförgitning så är det faktiskt bäst att inte äta nåt allt, bara dricka ört-te, typ. Och sova. Kan inte råda dig vad gäller ET - men fråga på kliniken.

    SvaraRadera
  3. Klart du ska åka ju. Måtte du må bättre imorgon - jag e med dig förstås!
    Kramar nenne

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering