Ruvardag 9

Det här är jobbigt. Nu har jag börjat ställa in mig på minus för jag behöver några dagar att förbereda mig. Jag har pms och menssymptom, ni vet när man är så där,öm i magen innan mensen ska komma?!
Det kan lika gärna vara progesteronet som mensen. Men nåt plus blir det med all säkerhet inte.

Jag tänkte testdag på söndag, då har det gått 12 ruvardagar och borde visa plus. Jag kan inte tjuvtesta emellan heller eftersom jag inte har mer test, likaså bra det kanske.

Det som är skönt är att jag har en plan- att köra en donator till. Begära lite extra blodprover. För nåt måste ju vara fel? Det här är ju jättekonstigt.

Sen får vi se. Det är nog inte meningsfullt att göra fler gånger sen, det fäster ju inte ändå. Fast det beslutet kommer bli jobbigt för hoppet är det sista man vill lämna.

****
I dag är det halvdag, vi ska äta smarrig klämma och sen tänkte jag flexa hem. Tråkigt är att bästa kollegan är sjuk och kan varken vara med i dag eller i morgon. Nu börjar jag känna lite pirr inför nya jobbet, tankarna far och framförallt innan jag ska somna.

****
Robban har övergett filten och nu snott Stiinas bädd, hon är inge vidare glad, hon har å andra sidan börjat sova i transportburen. Jag har beställt ny bädd åt honom men hon som syr våra bäddar har brutit nyckelbenet så vi kommer inte kunna få nån än på ett tag.

Det är inte det lättaste att få i honom tabletterna, det är ett evigt trixande under alla måltider och har man inte fått i den under dan så blir det tvång på kvällen. Inte alls roligt.

Dessutom äter alla som hästar av den nya maten och producerar lika mkt i kattlådorna.

****
I kväll är det jobbpass nr 2 i stallet, det ska bli roligt, hoppas det är lite svalare än förra gången då jag höll på smälta bort.

Kram på er alla!

Han ser väldigt liten ut i den stora bädden

Man tager vad man haver

Kommentarer

  1. Hej! Hittade dig på "villhabarn.se".... Det är inte alltid man ser någon annan med Endometrios, i alla fall inte jag.
    hur länge har du haft diagnosen?:/

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag fick min diagnos vi min första operation och det var kring 2003. Så i snart 10 år alltså, men jag sprang i säkert 8 år innan dess hos olika doktorer.

    SvaraRadera
  3. Jag håller fortfarande tummarna. Vad säger din klinik om dina chanser? kramar Lina

    SvaraRadera
    Svar
    1. De är nog lika fundersamma som jag att det inte fungerar.

      kram

      Radera
  4. Godisarna! Ser så oerhört härligt ut när de sover.

    Jag håller tummen för testdagen på söndag. Den 2 september är en lyckodag för min del så jag hoppas det kan bli detsamma för din!

    Kramar!

    SvaraRadera
  5. Förstår att du inte vågar hoppas men det gör jag! Hoppas söndag blir en toppendag.

    Ser jättefina ut ers kattbäddar - avancerrat att sy tror jag :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering