Bra och dåligt

Slemhinnan var bara 7 mm, det var ju kanske i minsta laget. Dessutom hade jag två cystor. Jag har mailat resultatet till kliniken men de har ännu inte svarat så jag vet inte om det är bra eller dåligt. Men den ska ju vara över 9 mm så det är ju för tunn.

Fortsättning följer....

****
Det har varit värsta översvämningen i stallet, ett rör hade sprungit läck och sprutat vatten hela natten. Så allt var blött, spån, golv och spiltor. Stackars hästar..och personal

Vi var 12 stycken på kursen,. alla hade jobbat där i flera och år och ridit i hur många år som helst. I alla fall så blev det ridning en timme, det gick ganska bra, jag fick den lite långsammare hästen.. Det var sinnessjukt varm och fuktigt i ridhuset och ögonen tårades av allt damm. Jag svettades som en...

 Sen var det fika och genomgång av stallet. Jag var verkligen som en nybörjare när de slängde sig med alla uttryck och namn på alla saker. Jag förstod inte mycket. Så jag stod mest där och nickade och försökte se ut som jag förstod, nickade lite till i bland, och försökte se klok ut.

I dag blir det fortsättning på kursen och de ska dela ut schema.

Dessutom var det änring av ridkursen till helgen, istället för 9-13 så är det 14-20 och 15-19, oj vilka långa dagar!! Vi ska få mat och det blir teori och ridning

****
Sen när jag kom hem så pratade jag med maken om flytt, varför hur jag kände och att jag måste kunna diskutera med honom. Han måste ju oxå tycka saker och inte bara hmm:a hela tiden.

Han tankar om livet är att jobba på i några år och försöka ta ut tidig pension och mysa hemma. Jag försökte säga att det är ju nu livet är. Och jag kommer och jobba 10 år längre än honom. Och ingår inte jag i hans tankar om livet?

Jag är i alla fall glad att jag sa vad jag kände och tyckte, även om jag inte fick ur honom nåt som vanligt.

Det är som vanligt, jag pratar en massa, han hmmar och allt är som vanligt sen.

****
Förövrigt vaknade Robban 04.45 i morse och tjoade. Så det var bara och släppa in honom. Sen kunde jag inte somna om och nu när kl är 7.00 är jag skittrött och han sover som en stock.

Kommentarer

  1. Får man säga att man tycker synd om någon annan? Eller medlidande? Ja jag tycker det är orättvist att inte du ska få bli med barn. Jag vill så gärna hjälpa. "Låna" min livmoder, ta några ägg, vad som helst. Jag fick för två månader sedan en pojke. Behöver ju inte berätta att det är stort, men jag vill att alla som vill, ska kunna få barn.
    KRAM Sarah

    Ps, synd att din man inte verkar så stöttande..

    Kram igen

    SvaraRadera
  2. Stå på dig och försök tala med din man! Han kanske inte är så bra på att uttrycka sig... kanske han menar på att visst kan han flytta, han hade ändå tänkt gå i pension och då spelar det ju ingen roll om det går att hitta jobb där man bor. Åk upp tillsammans och kolla runt, börja kolla på vad som finns till salu - se om en gnista tänds nånstans... lycka till verkligen!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering