Besök fr landet

Idag kommer syster med familj och hälsar på. Det ska bli roligt, framförallt nu när det stora tonåringen ska följa med oxå. Inte för att man kan konversera så mkt med honom men ändå...(det låter mest-öööhhh, vaa, chilla moster)

Först ska jag överleva jobbet, i dag är jag själv då en kollega fick chansen att åka till OS med en kompis. Skönt att det varit en tredagars denna vecka, det blir inte så långt och segt då. Man borde alltid ha jobba bara tre dagar.

Sen ska vi åka till veterinären och vaccinera alla katter, det var ett år sen de blev vaccinerade på katthemmet. Veterinären ska även kolla på Robbans öra som inte riktigt vill läka.

****
Känner mig lite nervös för måndag, tänk om allt inte är som det ska? Tänk om chefen ställer sig på tvären och jag inte får åka. Jag tycker inte riktigt kroppen fungerar som den ska efter operationen. Den är inte lika pålitlig.

Jag mailade dessutom ridskolan för att veta vilken tid vi ska träffas på måndag. Men det hade de tydligen inte bestämt än. Men jag vill ju veta!



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering