Sjuk Robban :(

Katten Robban har verkligen tacklat av sen senaste sjukhusvistelsen. Han är om möjligt ännu gosigare, äter lite sisådär och har magrat lite. I dag är det sista kortisonkuren för honom så nu hoppas jag innerligt att han piggar på sig lite. Vidare ska han bara ha underhållsdos med kortisonet och inte i den enorma mängden han har nu.


Jag kom dock på den briljanta idén att beställa hans specialfoder i våtmat i stället, och som han åt! Det uppskattades verkligen av honom, jag vågar inte ge honom för mkt utan i små portioner för att skona hans känsliga mage.


****
I dag är det ridning och jag längtar verkligen, onsdagar är den bästa dagen då vi har en fantastisk sammanhållning i gruppen och superbra ridlärare. Däremot har de förskjutit tiden lite grann så jag är inte hemma förrän efter 22, då är jag verkligen i gasen med adrenalinet som högst och kan omöjligt sova.


Appråpå hästar så var jag och Klara på miniorridning, det var fantastiskt! Gulliga små hästar, fantastisk ridlärare och alla barnen är i Klaras ålder. Det blev skogstur och Klara var så himla duktig. Efteråt åkte vi och köpte lite ridsaker till henne för jag konstaterade att ungen inte har en enda t-shirt. Allt är klänningar! så det blev en ny ridhjälm, tröja och ett ridspö till mig. Hon förälskade sig såklart i en liten ridlåda med ryktsaker (väldigt rosa) så en sån fick det också bli.


Alfred var under tiden på bamsegympa och sprang där som en liten vilde. Han tyckte det var superkul och vi föräldrar konstaterade att endast ha ett barn är rena semestern!







Kommentarer

  1. Tips på ridsaker till bra pris är decathlon. Ända stället jag hittat ridbyxor och ridstövlar i mindre storlekar. Och till ett väldigt överkomligt pris. Roligt att hon gillar det. Min äldsta, nu 6 år, är inne på sin 5e termin nu. Älskar att se hennes utveckling. Så roligt! Hon ska förresten tävla i Upplands bro på shettistävling i oktober. Är alldeles lagom tävling när man börjat bli mer självständig, bara gå en liten bana i den takt man vill.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt! Min gamla ridskola :-) Vad modig din dotter är !

      Vi var och shoppade på Decathlon, jättefina saker till bra pris!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering