Hörseltest

Semestern fortskrider, 1 vecka återstår innan inskolningen börjar. Vi har badat, varit till en kompis sommarstuga, Furuvik och lekland. De flesta aktiviteter går ut på att få svalka. Vi har även köpt en ac som utan tvekan är en räddning i denna värme. 

Någon mer resa blev det inte då resterande reskassa gick till veterninärkostnader. Robban blev hastigt sjuk och fick läggas in över natten. De passade på att skanna av lever och hjärta då han tidigare haft såna problem. 

Även jag har vågat mig i väg till nya vårdcentralen och förnyat mina recept och efter lite resonemang med läkaren påbörja venlafaxin igen. Jag fick även lämna en del blodprover.  

Jag fick även gå till naprapat då jag haft långvarigt ont i en axel. Tyvärr har jag fortfarande ont men ett nytt besök är inbokat nästa vecka. 

Här hemma har det varit lite bättre i några dagar med Alfred. Han är lite lugnare även om syskonbråken avlöser varandra. 

Mycket tror jag beror på hans hörsel men om någon dag ska han på hörselkontroll hos adionom och läkare. Hoppas vi får bra hjälp. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering