Klimakteriet

I fredags var jag och barnen lediga, vi hade en jättefin dag tillsammans! Helgen har gått otroligt fort och åter är jag på jobbet igen.


Denna vecka ska vi göra pass, även om vi inte har någon resa planerad men nu har vi i alla fall förutsättningarna och kanske vi kan åka någonstans. Vi ska även till tandläkaren, i detta län har man tydligen 4 års kontroll. Det gick ju sådär förra gången så vi får se hur det går denna gång.


Jag gjorde naglarna för någon vecka sen och nu har jag bokat återbesök. Jag står inte ut med långa naglar, det är verkligen inte min grej! De är i vägen hela tiden så nu måste de av, jag får fasiken panik. Jag räknar dagarna!


****
Jag har kommit in i klimakteriet. Jag får vallningar titt som tätt, jag känner väl igen det från tiden jag åt synarela och var i kemiskt klimakterie.


Jag står ut med dem (so far) men tycker det främst är jobbigt på jobbet och möten.


****
Så nu har jag börjat om med viktväktarna igen (jag gör det typ varje dag). Gång nummer 1000. Jag bara halkar ur spår hela tiden, jag har noll karaktär och extremt mycket tjockisångest.


Nu ska jag lyckas!

Kommentarer

  1. Ååå... Jag är lika. Var så duktig i nästan 2 veckor. Nu har allt spårat ur och jag väger mer än då jag började och jag kan inte sluta vräka i mig godsaker 😖

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Viktiga händelser och mindre kärlek

Åter arbete och dålig förskola