Första dagen och processägare

Alfred var inte ett dugg lycklig i morse när han vaknade. Efter nästan 10 dagar hemma så lockade verkligen inte dagis. -Jag vill SOVA! ropade han när jag smög in för att väcka honom.


Hans morgonhumör är alltid lite taggigt men denna morgon var det mer som en taggbuske:) Klara däremot är oftast som en liten solstråle.


Nåja, i väg kom vi och äntligen har vi fått lite snö! Kanske 3 cm i alla fall! Jag tror vi åkt pulka två gånger på hela vintern, så jag hoppas snön är här för att stanna!


****
I fredags var båda barnen hemma med mig, Alfred saknar Klara kolossalt när hon har varit på förskolan och han hemma. Jag tyckte även Klara kunde vara hemma med oss en extra dag och det kändes som Alfred orkade med hennes tempo lite bättre.


Vi hade en toppendag tillsammans och var ute på en massa äventyr, Alfred har äntligen piggat på sig men äter fortfarande lite dåligt.  Han har äntligen kunnat börja prata ordentligt efter operationen, snarkar inte längre, sover lugnare på nätterna och har sovit lite längre på morgonen. Trots en slitsam vecka för honom känns det bra att operationen har gett positiva effekter.


Jag hoppas det går bra för honom i dag på förskolan, det är ju lite annat tempo än hemma.


****


I torsdags fick vi välja om vi skulle rida barbacka eller inte. Jag har aldrig ridit barbacka och med skräckblandad förtjusning så ville jag prova! Det var så häftigt, otroligt att kunna känna hästens värme och muskler, men galoppera barbacka, där gick gränsen...


Men efter 1 timme barbacka så hade jag noll känsel på väl valda delar, jag kunde sen inte kissa på timmar...:-)


I går hade vi WE ridning och jag hade ju bytt häst då den förra var hysterisk. Det gick så bra för mig och min lilla ponny, otroligt roligt och en verklig nystart!


****
På arbetet har jag fått tilldelat att bli processägare, jag känner att jag har lite dålig koll då det tydligen inte är som projektledare. Jag kommer ha kvar mina sedvanliga uppgifter.


Måste nog läsa på lite.Kommentarer

  1. Min son snarkar jättemycket och vi väntar på att få komma och kolla halsmandlarna. Skulle du rekommendera operationen? Känns så läskigt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. För ss var det bra då Alfred snarkade otroligt mycket, hade mycket uppvak på nätterna och trött på dagarna. Han hade även problem med talet, kunde inte andas genom näsan osv. Nu har det gått 1,5 vecka efter operationen och jag tycker han redan har blvit av med alla de problem han hade.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Viktiga händelser och mindre kärlek

Åter arbete och dålig förskola