Ingen mens och fackliga förhandlingar

Min mens är nu över 1,5 vecka sen, så här sen har den aldrig varit. Jag har alla symptom med humör, svullen mage och sover dåligt. Men ingen mens.


Jag kan omöjligt vara gravid då jag opererat bort de flesta av mina kvinnliga organ pga endometrios. Det är alltså fysiskt omöjligt.


Men klimakteriet är möjligt. Eller något annat skumt.


Jag har kikat lite på gynekologmottagningen vid Enköping, är det någon som vet något om dem? det är en bit att åka men...


****
På jobbet är det minst sagt oroligt. Två av oss måste bort, vilket i sig är helt horribelt då det är chefen som gjort fel. I min värld är det ju han som borde gå! De behandlar oss som siffror, boskap och betänker inte ens att man "förstör" två människor framtid. De har barn, lån, hus och hem och räkningar att betala.


I min bransch så är vi otroligt eftertraktade, alla med erfarenhet och utbildning är guld värda och alla kommuner i hela Sverige skulle offra sin högra hand att få vår yrkesgrupp överhuvudtaget. De flesta kommuner har konsulter.


Men där jag jobbar sparkar man folk. Det är helt sjukt.


Vi har i alla fall fått reda på att det är någon av de som anställdes 2017 som måste gå. Jag anställdes 2016 så jag klarar mig. Än så länge.


****
 Nästa vecka har vi markbesiktning och veckan därå 1 månadsbesiktning. Vi älskar vårt hus men tomten är bedrövlig. Hoppas de kommer göra något åt den, för just nu är den som en blöt svamp.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering