Sjuka med krupp och Hästkatastrof

Då har sensommarens sjukdomar anlänt. Alfred var den som började med astma, krupphosta på nätterna, sen kom snuvan. I morse var det Klaras tur. De är bara lite snoriga men denna astma! det hostas och hostas och det var första gången Alfred hade krupphosta, annars brukar det vara Klara.


Nätterna har varit rent bedrövliga, i förrgår natt vaknade Alfred vid 00.55 och var pigg och glad till ca 03.30. Så trött som vi har varit denna vecka, var det länge sen vi var. Sånt stök på nätterna, de kör dessutom skift, vaknar inte den ena så är det den andra. De måste helt klart pratat i hop sig :/


I dag skulle syster komma, de ska springa midnattsloppet, men pga av ev smitta så valde de sova hos pappa i stället. Tråkigt men förståligt.


****


I tisdags var det min första ridlektion denna termin. Jag fick den lite yngre och mindre hästen, han och jag kommer inte riktigt överrens, vi pratar inte samma språk. Jag känner mig som en nybörjare på honom. Lektionen var ute på en åker och vi fick värma upp hästarna själva, jag avskyr det. Jag blir så vilsen och vill gärna ha en plan och inte tänka ut den under tiden. Blir jag förvirrad blir ju hästen förvirrad vilket såklart blir kaos.


Läraren frågade vad vi förväntade oss av terminen och vad den skulle innehålla. De andra pratade om programridning och tävla i dressyr, då fattade jag att jag valt fel grupp!! Vafan! Tävla?! Jag är på nivån fixa lektionerna utan kaos. Jag är helt klart nivån under dem, jag avskyr att vara som en nybörjare och mkt sämre :( PANIK!!


Jag mailade direkt till ridskolan efter lektionen! Jag måste få byta grupp! Jag fixar inte en sån avancerad grupp men alla grupper är fulla..Så olycklig jag blev :(


I dag är det i alla fall min vanliga hederliga grupp där vi alla är på ungefär samma nivå.. Det ser jag fram emot.


I helgen är det även ridlekis för barnen! Så spännande!



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering