Det här med nappen och natten

Fortfarande kan Alfred gå ut i hallen och ta på sig sina kläder för att åka till leksaksaffären för att hämta sin napp. Det händer inte ofta men ibland, Klara däremot säger inte ett ljud om den och det är som hon aldrig använt napp.


De pratar dock ibland med varandra om den där dagen vi var till leksaksaffären och betalde med napparna och fick leksaker för dem.


De verkar inte sakna den men JAG! Nattningarna tar lång tid, de verkar ha svårt att slappna av och de pratar, sjunger, stökar. Stackars maken nästa vecka när jag börjar rida, hur ska han överleva nattningarna? Förutom kunde man trycka in nappen och så däckade dem. Helt perfekt.


Vi har dock kommit på att Alfred gillar att bli kliad på ryggen och slappnar av då, men innan vi övertalat honom att få göra det är vi helt genomsvettiga.


Sen vi började med juniorsäng så är det dessutom ett fasligt spring på nätterna, minst 4 gånger eller mer kommer de inspringandes i sovrummet. De väcker varandra eller katterna sen är cirkusen i gång. De vaknar även tidigt på morgonen. De måste kissa på natten och vaknar pga av det.


Hoppas det är övergående för det är verkligen skitjobbigt. Vi har provat att sova i deras rum, erbjuda att sova hos oss men nej.


Det är väl en 10 år kvar tills tonårshormonerna sätter in och de sover längre och lungnare? Giv mig styrka!


*****
Nu har vi äntligen bestämt möbleringen nere, vilka soffor vi ska ha och hur lekrummet ska se ut. Jag har jagat byggfirman för att persiennmannen ska få tillträde att mäta, bokat el och avbokat el. Alltså listan är enorm!


Men det är fasligt roligt och spännande! Vilken grej!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Viktiga händelser och mindre kärlek

Åter arbete och dålig förskola