Planering med nya huset, torra barn

Nu har vi gått in i nåt flyttmode, vi kastar, packar och säljer. I helgen kastade vi ut delar av soffan (14 år och fallfärdig) och handlade nya fåtöljer, nästa steg är att handla själva soffan.

Det blir ju dyrt för vi ska ju ha soffa till övervåningen men dit har vi inte kommit i planeringen än.


Men hur mkt vi än kastar och säljer så märks det knappt, vi har ju lika mkt saker ändå!


I helgen tog vi dessutom ett stort steg, vi monterade ner skötbordet! Barnen är nämligen till 90% torra nu (inte nr 2) så något skötbord behövs inte. Vi var även på lekland i helgen och släpade med oss pottan, barnen var torra och kissade på pottan och var helt fantastiska! Jag blir så stolt över dem! De är helt fantastiska och blir minst lika glada som vi.


Vi var även till nya huset och kikade runt i omgivningarna, vi bor precis vid vattnet och där finns fina grillplatser, skogsstigar och en alldeles egen bäverfamilj! Så häftigt! Vi kikade på bävrarnas framfart i skogen, deras hydda och det var så spännande. (jag tyckte nog det var roligare än barnen. :)


Vi har i alla fall haft en lugnare helg även om en del konflikter uppstår mellan barnen. Men de leker minst lika mkt med varandra som de bråkar. Syskonkärlek helt enkelt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Viktiga händelser och mindre kärlek

Åter arbete och dålig förskola